lefkada-news

O Paul Allen στο Φισκάρδο!

O Paul Allen γεννήθηκε το 1953, και είναι 57ος στην παγκόσμια κατάταξη των πιο πλούσιων ανθρώπων του πλανήτη, ενώ η  θαλαμηγός του Octopus 127 μέτρων μήκους , βρίσκεται στην 11η θέση των 100 μεγαλύτερων θαλαμηγών.

Υπήρξε συνεταίρος του Bill Gates και συνιδρυτής της Microsoft.  H περιουσία του το 2011, ανέρχεται στα 13 δις δολλάρια . Επενδύει κυρίως σε εταιρίες νέων τεχνολογιών και πληροφορικής ενώ θεωρείται ένας απο τους πιο γενναιόδωρος χορηγούς των ερευνών για τον καρκίνο, αφού δυστυχώς και ο ίδιος έχει προσβληθεί από αυτόν.

Η σύμπτωση με την Κεφαλονιά είναι ότι η διάγνωσή για τη νόσο του έγινε κατά την διάρκεια της κρουαζιέρα του στην Ελλάδα το 2009. Από τότε  έχει διαθέσει τεράστια ποσά χρηματοδοτώντας ερευνητικά προγράμματα για τον καρκίνο, ενώ  ο ίδιος έχει γίνει πειραματόζωο για νέα φάρμακα και νέες θεραπείες, στην προσπάθειά του να επιζήσει. Και πραγματικά πρόκειται για μια νικηφόρα μάχη καθώς η μορφή του καρκίνου που έχει δεν αφήνει μεγάλα περιθώρια ελπίδας στους απλούς θνητούς.

Τέλος πάντων, αυτός ο ισχυρός και -συνάμα ανίσχυρος  μπροστά στην ασθένεια άνδρας- βρέθηκε για άλλη μια φορά στο νησί  , στην διάρκεια μιας κρουαζιέρας στην Μεσόγειο.

thebest.gr

>