lefkada-news

«Ολόγυμνη» η Μόνικα Μπελούτσι στη Βενετία

Μπορεί να έκανε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του στην Ευρώπη ο Αλ Πατσίνο, μπορεί να γοήτευσε για μια ακόμη φορά ο Τζόρτζ Κλόυνεϊ, το θόρυβο όμως τον έκανε η πανέμορφη, χυμώδης και εξαιρετική ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι.
Η «πληθωρική» ντίβα εμφανίστηκε στη Βενετία για την πρεμιέρα της ταινίας του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ «Α dangerousmind» στην οποία συμπρωταγωνιστεί μαζί με το σύζυγό της Βενσάν Κασέλ. Εκτός όμως από τη συγκεκριμένη ταινία προβλήθηκε και η άλλη ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί, ένα δράμα του Φιλίπ Γκαρέλ, όπου η Μόνικα Μπελούτσι εμφανίζεται ολόγυμνη.

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε αργότερα δήλωσε χαρακτηριστικά: «εμφανίστηκα γυμνή στην τελευταία μου ταινία και αυτό ήταν απλώς μια πράξη γενναιοδωρίας… ένιωθα προστατευμένη από τον Γκαρέλ και το έκανα». Και συνέχισε λέγοντας ότι «ο ίδιος ο ρόλος ήταν αυταπάρνηση, ένα είδος γενναιοδωρίας. Αφέθηκα για το κοινό καλό».

Ένα πράγμα πάντως είναι σίγουρο, ότι όταν βγει η ταινία στις αίθουσες, οι θεατές θα «αφεθούν και αυτοί στη γενναιοδωρία της ιταλογαλλίδας ντίβας και της φύσης…»

2011-09-05

epikaira.gr

>