lefkada-news

Αυτό είναι το νέο κορίτσι του Τζέιμς Μποντ

Μία Γαλλίδα καλλονή θα είναι το νέο κορίτσι του Τζέϊμς Μποντ, στην 23η ταινία με πρωταγωνιστή τον διάσημο πράκτορα 007. Πρόκειται για ην Μπερενίς Μαρλό που εντυπωσίασε στο δοκιμαστικό που έκανε, όχι μόνο με την ξεχωριστή ομορφιά της, αλλά και με το υποκριτικό της ταλέντο.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Σαμ Μέντεζ ενθουσιάστηκε με τη Μπερενίς όταν την είδε να κινείται μπροστά στην κάμερα. Όσοι ήταν στο δοκιμαστικό, είπαν από την πρώτη στιγμή ότι τον έχει σίγουρο το ρόλο.

Ορισμένα από τα κορίτσια του Τζέημς Μποντ άφησαν εποχή, από τότε που τον Βρετανό πράκτορα ενσάρκωνε ο Σον Κόνερι. Πρωταγωνιστής στην 23η ταινία τους Τζέιμς Μποντ θα είναι και πάλι ο Ντάνιελ Κρέϊγκ και σύμφωνα με πληροφορίες ο τίτλος της θα είναι «Sky Fall».

Στην ταινία θα παίξει και ο Χαβιέ Μπαρδέμ, αλλά θα έχει το ρόλο ενός κακού, που θα προκαλέσει τρομερό πόνο στον πιο διάσημο Βρετανό πράκτορα. Όσο για την Μπερενίς Μαρλοέ; Δηλώνει έτοιμη να κάνει τα πάντα για να εμφανιστεί στο πλευρό του Ντάνιελ Κρέϊγκ καθώς ξέρει ότι η 23η ταινία του Τζέιμς Μποντ θα είναι το διαβατήριό της για μία διεθνή καριέρα στον κινηματογράφο...

star.gr

2011-10-25

>