lefkada-news

Κουνελάκι του «Playboy» βουλευτής του... Ρωσικού Κοινοβουλίου!!!

«Φωτιά» στα έδρανα του Ρωσικού Κοινοβουλίου βάζει στην κυριολεξία η 27χρονη βουλευτής Maria Kozhevnikova, τα προσόντα της οποίας φαίνεται πως εκτίμησαν ιδιαίτερα οι Ρώσοι ψηφοφόροι κατά την τελευταία εκλογική αναμέτρηση. Η όμορφη Maria που ήταν υποψήφια στο συνδυασμό του Βλαντιμίρ Πούτιν «Ενωμένη Ρωσία», το Νοέμβριο αναδείχτηκε ως η πιο sexy γυναίκα της Ρωσίας για το 2011.

Ωστόσο μετά την εκλογή της πολλοί ήταν αυτοί που θυμήθηκαν τη γυμνή της φωτογράφιση στο εορταστικό τεύχος του περιοδικού «Playboy» το 2009, με αποτέλεσμα οι φωτογραφίες της να ανασυρθούν εκ νέου στην επικαιρότητα… Αίσθηση μάλιστα προκαλεί ο τίτλος του εξωφύλλου του «Playboy» με το οποίο «προσκαλεί τους αναγνώστες να γνωρίσουν καλύτερα τη Maria μέσα από ένα επτασέλιδο αφιέρωμα».

Η κόρη του πρώην δυο φορές Ολυμπιονίκη παίκτη του χόκεϊ επί πάγου Alexander Kozhevnikov, γνωστή επίσης από τη συμμετοχή της ως ηθοποιού σε σαπουνόπερες, δηλώνει για την εκλογή της ως βουλευτή πως: «Για μένα είναι το σημαντικότερο γεγονός της ζωής μου. Τώρα μου δίνεται το βήμα να μιλήσω για όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζω καθημερινά ως απλός πολίτης και να δώσω λύσεις. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ακουστεί και η φωνή των νέων ανθρώπων. Το μέλλον άλλωστε της χώρας ανήκει στους νέους».

2011-12-17

agelioforos.gr

>