lefkada-news

Εξαφανίστηκε η Πακιστανή Malik μετά το σκάνδαλο των γυμνών φωτογραφιών (video)

Kανένα σημάδι ζωής δεν έχει δώσει τα τελευταία 24ωρα η Πακιστανή ηθοποιός και μοντέλο Veena Malik, γνωστή από τη γυμνή της φωτογράφιση στην Ινδική έκδοση του ανδρικού περιοδικού «FHB» με τα αρχικά των μυστικών υπηρεσιών «ISI» στο αριστερό της χέρι. Η ηθοποιός εξαφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής από το σπίτι της στη Βομβάη και έκτοτε δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν, με αποτέλεσμα να εκφράζονται πλέον φόβοι για τη ζωή της.

Η δήλωση της εξαφάνισής της έγινε σε αστυνομικό τμήμα της Βομβάης, όπου βρισκόταν η Malik για τα γυρίσματα της τελευταίας της ταινίας, από τον σκηνοθέτη Hemant Madurkar, που ήταν και ο τελευταίος που επικοινώνησε μαζί της «Τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής έλαβα ένα sms από τη Malik που μου ζητούσε συγγνώμη που δεν θα συνεχίσει το γύρισμα της ταινίας, αφού λόγω της κακής ψυχολογίας της δεν μπορεί να συγκεντρωθεί. Αμέσως μετά τη λήψη του μηνύματος, της τηλεφώνησα αλλά το τηλέφωνό της ήταν κλειστό»! Την είδηση της εξαφάνισής της επιβεβαίωσε και ο μάνατζέρ της Pratik Mehta. Η Malik ισχυριζόταν ότι τον τελευταίο καιρό δεχόταν απειλές για τη ζωή της.

Η γυμνή της φωτογράφιση που εμφανίστηκε στην ινδική διαδικτυακή έκδοση του περιοδικού FHM με δύο διαφορετικά εξώφυλλα, εξόργισε την κοινωνία του Πακιστάν. Παρά τους ισχυρισμούς της, ότι ουδέποτε φωτογραφήθηκε χωρίς τα ρούχα της αλλά ότι το εξώφυλλο είναι προϊόν ηλεκτρονικής επεξεργασίας, λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του περιοδικού, ο δικηγόρος Salimullah Khan κατέθεσε μήνυση κατά της Malik στο Ανώτατο Δικαστήριο του Ισλαμαμπάντ, ζητώντας άμεσα να κατασχεθεί το διαβατήριό της. Ο Khakm υποστήριζε ότι έπρεπε να δικαστεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ποινικού Κώδικα του Πακιστάν για άσεμνες πράξεις και δυσφήμηση λόγω της χρήσης εξοπλισμού που χρησιμοποιείται από τον πακιστανικό στρατό. «Προβάλλεται ως φονικό όπλο μαζικής καταστροφής από το περιοδικό. Έτσι δυσφημίζει τη χώρα και τους θεσμούς της.»

Ωστόσο, σε συνέντευξη  που έδωσε η ηθοποιός στην «Guardian» λίγο μετά τη φωτογράφισή της δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή μπορεί να διασύρεται από τους συμπατριώτες της αλλά η ίδια δεν θα υποχωρήσει. «Λυπάμαι γι΄ αυτή τους τη στάση. Είναι λάθος να θεωρούν ότι έχουν εκσυγχρονιστεί. Εξακολουθούν να ζουν στην λίθινη εποχή. Αυτή είναι η ζωή μου. Αυτό είναι το σώμα μου και θα επωφεληθώ από αυτό εάν το θελήσω. Και είναι ένα πολύ όμορφο σώμα.»!

της Εριφύλης Δήμου

agelioforos.gr

 

 

>