lefkada-news

Ένας καταρράκτης για τον Brad Pitt, από την Angelina!

Έναν…καταρράκτη στην Καλιφόρνια πήρε η Angelina Jolie δώρο στο σύντροφο και πατέρα των παιδιών της, Brad Pitt, για τα Χριστούγεννα.

Στις 18 Δεκεμβρίου ο διάσημος ηθοποιός γιόρτασε τα 48α γενέθλιά του μαζί με την Angie και τα έξι παιδιά τους, όταν η Angelina του ανακοίνωσε ότι οι καταρράκτες, όπου βρίσκονταν, και όλη η περιοχή που τους περιβάλλει ήταν το δώρο για τα γενέθλιά του και τα Χριστούγεννα.

Ο Brad ενθουσιάστηκε με το δώρο του και τώρα σχεδιάζει να χτίσει το σπίτι των ονείρων του για τον ίδιο και την οικογένειά του βασισμένο στο έργο «Fallingwater» του αγαπημένου του Αμερικανού αρχιτέκτονα, Frank Lloyd Wright, το οποίο βρίσκεται στην Πενσυλβανία των Η.Π.Α. και το επισκέφτηκε το ζευγάρι το 2006.

Πηγές από το περιβάλλον της οικογένειας αναφέρουν ότι η Angelina ήθελε να του πάρει κάτι πραγματικά ξεχωριστό και ιδιαίτερο. Καθώς γνωρίζει το πάθος του Brad για την αρχιτεκτονική σκέφτηκε ότι αυτό θα ήταν το τέλειο δώρο. Πιστεύει ότι θα αποτελέσει ένα πρώτης τάξης καταφύγιο για ολόκληρη την οικογένεια. Ο Brad πάντα ονειρευόταν ένα σπίτι όπου θα ακούγεται ο ήχος του καταρράκτη. Είναι γνωστό μάλιστα ότι ήθελε πάντα να σχεδιάσει ο ίδιος το σπίτι του συνδυάζοντας αρμονικά το φυσικό περιβάλλον, το φως, το γυαλί…

Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι ο ίδιος ο Brad δήλωσε πρόσφατα ότι «αν και η υποκριτική είναι το επάγγελμά μου, η αρχιτεκτονική είναι το πάθος μου».

Το ζευγάρι πρόσφατα πούλησε το σπίτι τους στο Malibu στην Αμερικανίδα παρουσιάστρια, Ellen DeGeneres.

agelioforos.gr

2012-01-03

 

>