lefkada-news

Το... γυμνό πόδι της Angelina Jolie έβαλε «φωτιά» στο διαδίκτυο! (video)

Mε σφυρίγματα και επευφημίες το διάσημο κοινό του «Hollywood & Highland Center», στην 84η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Oscar, «χαιρέτισε» το… γυμνό πόδι της Angelina Jolie πάνω στη σκηνή! Το δεξί άκρο της 36χρονης ηθοποιού έβαλε συγχρόνως… φωτιά και στο διαδίκτυο αφού μέσα σε λίγες ώρες απέκτησε δικό του λογαριασμό στο Twitter, με πάνω από 15.000 «φίλους»!

Η διάσημη ηθοποιός από την πρώτη στιγμή που πάτησε στο κόκκινο χαλί, κρεμασμένη στο μπράτσο του Brad Pitt, φάνηκε αποφασισμένη να κλέψει την παράσταση. Έχοντας ως... σύμμαχο το μεγάλο σκίσιμο του μαύρου φορέματός της κατάφερε να διασφαλίσει με τις περίτεχνες πόζες της, ότι τα κλικ των φωτογράφων θα  μπορέσουν να «πιάσουν» το γυμνό της πόδι από κάθε οπτική γωνία!

Λίγο αργότερα η Angelina ανεβαίνοντας πάνω στη σκηνή των Oscar για να ανακοινώσει τον κατάλογο των υποψηφίων καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου, αφού στάθηκε μπροστά στο μικρόφωνο για λίγα δευτερόλεπτα, βάζοντας το αριστερό της χέρι στο γοφό, άφησε γι΄ ακόμη μια φορά, εντελώς... τυχαία, να φανεί το δεξί της πόδι μέσα από το σκίσιμο!

Τη συγκεκριμένη πόζα… απογείωσαν οι τρεις σεναριογράφοι της ταινίας «Οι Απόγονοι» Alexander Payne, Nat Faxon και Jim Rash, τη στιγμή που παραλάμβαναν το βραβείο τους… αντιγράφοντάς την. Αυτό έδωσε και το έναυσμα μέσα σε λίγες ώρες να αποκτήσει το δεξί πόδι της Angelina λογαριασμό στο Twitter (@AngiesRightLeg) με φυσικά ποικίλα σχόλια από τους διαδικτυακούς «φίλους». Πολλοί χρήστες μάλιστα έκαναν φωτομοντάζ σε άσχετες φωτογραφίες εμφανίζοντας το πόδι της στα πιο απίθανα σημεία ενώ οι δημοσιογράφοι της Huffington Post τράβηξαν επίσης φωτογραφίες των εαυτών τους στην ίδια sexy στάση!

 

 

agelioforos.gr

2012-02-28

>