lefkada-news

Τόνια Σωτηροπούλου: Το νέο κορίτσι του James Bond!

«Εφυγα από την Ελλάδα επειδή βαριόμουν. Δεν ήμουν ευτυχισμένη. Αισθανόμουν ότι όλα είναι στάσιμα, επιφανειακά και ανακυκλώσιμα…», είχε πει στις 11 Μαρτίου σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό People του "Πρώτου Θέματος" η Τόνια Σωτηροπούλου.

Πριν περάσει ένας μήνας η Ελληνίδα ηθοποιός επελέγη για να είναι το νέο κορίτσι του James Bond. Η Ελληνίδα καλλονή θα έχει ένα μικρό ρόλο (τρεις σκηνές) στο πλευρό του γοητευτικού Daniel Craig, στον οποίο θα υποδυθεί την ερωμένη του. Τα γυρίσματα ξεκινούν στην Τουρκία στις 22 Απριλίου και θα κρατήσουν 5 ημέρες.

Η 24χρονη καλλονή μοιράστηκε την χαρά της με τους φίλους της στο facebook, γράφοντας: «Αγαπημένοι μου φίλοι, επίσημα ανακοινώνω ότι πήρα έναν ρόλο στη νέα ταινία του James Bond. Τουρκία σου έρχομαι! Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστήριξη. Αυτή είναι επίσημα η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου».

Την Τόνια Σωτηροπούλου την γνωρίσαμε μέσα από την ταινία του Νίκου Περάκη «Ψυχραιμία». Επίσης, όταν ερχόταν στην Ελλάδα είχε συμμετάσχει στις σειρές «Αληθινοί Έρωτες», «Χρυσά Κορίτσια», «Σε είδα», «Λούφα και Παραλλαγή». Η πανέμορφη Τόνια έχει ζήσει στο Βερολίνο ενώ από τα 21 της ζει στο Λονδίνο.

Πάντως η Τόνια δεν θα είναι η πρώτη φορά που κάνει συνεργασία εκτός συνόρων καθώς έχει ήδη παίξει στο πλευρό του βραβευμένου Βρετανού ηθοποιού Τόμπι Τζόουνς, στο θρίλερ «Berberian Sound Studio.

2012-04-06

protothema.gr

>