lefkada-news

Σα να το παράκανε με τα μπότοξ η κυρία Bruni!

Το τελευταίο διάστημα η Carla Bruni - Sarkozy έχει περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις της. Πολλοί απέδωσαν την «εξαφάνισή της» στη γέννηση της κόρης της, όμως ο πραγματικός λόγος ίσως να βρίσκεται αλλού.

Η χθεσινή της εμφάνιση στις γαλλικές εκλογές έδωσε τροφή για περισσότερα κακεντρεχή σχόλια. Οι κακές γλώσσες λένε ότι η πρώτη κυρία της Γαλλίας δεν μοιάζει καθόλου με την εντυπωσιακή γυναίκα που παντρεύτηκε ο γάλλος πρόεδρος Nicola Sarkozy το 2008 αφού το πρόσωπό της έχει παραμορφωθεί.

Μάλιστα τον Ιανουάριο, ο αμερικανός δερματολόγος Ben Behnam είχε πει κάτι «βαρύ» για την Carla. O Behnam, που θεωρείται ο καλύτερος δερματολόγος και πλαστικός χειρουργός της Santa Monica, είχε μιλήσει σε βρετανική εφημερίδα για την κατάχρηση του Botox και έδωσε το παράδειγμα της Carla Bruni: «Η Carla έχει κάνει πολύ Botox, σε σημείο που να μοιάζει με σκίουρο. Έχει πάντα ένα μισοχαρούμενο – μισοέκπληκτο ύφος και από το πολύ τράβηγμα δυσκολεύεται να κλείσει τα μάτια της, ενώ οι ενέσεις έχουν αλλοιώσει το δέρμα του προσώπου της».

elladanews.gr

2012-04-23

>