lefkada-news

Η Beyoncé είναι η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο!

Στην κορυφή της λίστας του περιοδικού «People»!

H εκθαμβωτική Beyoncé Knowles βλέπει τη ζωή της να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και χαμογελάει πλατιά στην καινούργια της... επιτυχία! Η νέα χαζομαμά και ταλαντούχα ποπσταρ κάνει περήφανους τους φανατικούς θαυμαστές της κατακτώντας επάξια τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας στον κόσμο!

Από τις 7 Ιανουαρίου η αμερικανίδα ντίβα πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού κρατά στην αγκαλιά της τον καρπό του ερωτά της με τον ράπερ Jay Z, τη μικρή Blue Ivy Carter!

Πανέμορφη στο εξώφυλλο του περιοδικού «People» η Beyoncé δηλώνει χαρούμενα ότι τώρα που έγινε μαμά νιώθει πιο όμορφη από ποτέ και η λέξη αγάπη απέκτησε ξαφνικά καινούργιο νόημα. Η 30χρονη ποπ τραγουδίστρια αποκάλυψε ακόμα πως ο θηλασμός τη βοήθησε πολύ στο να χάσει τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης ενώ βρίσκεται σε δίαιτα που βασίζεται αυστηρά σε πρωτεΐνες προκειμένου να αποκτήσει ξανά την καλλίγραμμη σιλουέτα της!

Ανάμεσα στις...επιτυχούσες συναντάμε τη Charlize Theron, τη Nicole Kidman, την Angelina Jolie, την Kate Middleton, την Adele και την περσινή νικήτρια, Jennifer Lopez!

2012-04-28

agelioforos.gr

>