lefkada-news

Γιολάντα Διαμαντή: Υπήρχαν και εβδομάδες που τις πέρασα με δέκα ευρώ

Η Γιολάντα Διαμαντή, που τους τελευταίους μήνες μας κρατά συντροφιά από τον «Λάμψη 92,3», μίλησε για τα επαγγελματικά της, τη σχέση της με τον πρώην συνεργάτη της, Βαγγέλη Περρή, αλλά και το πώς η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει την καθημερινότητά της.
 
«Αυτή την περίοδο είμαι μια χαρά επαγγελματικά. Η συνεργασία μου με το ραδιοφωνικό σταθμό "Λάμψη" είναι άψογη και είμαι χαρούμενη για αυτό», είπε στο περιοδικό «Celebrity» η Γιολάντα και αναφορικά με τον Βαγγέλη Περρή και τη σχέση τους, έπειτα από την απόλυσή της από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Sfera 102,2», είπε: «Η σχέση μου με τον Βαγγέλη Περρή είναι πραγματικά πολύ καλή. Όταν αγαπάς κάποιον, τον αγαπάς για πάντα. Αυτό δεν γίνεται να αλλάξει με τίποτα ό,τι και αν συμβεί».
 
Όσο για το πώς η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει τον τρόπο ζωής της; Η ραδιοφωνική παραγωγός δήλωσε:
 
«Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει αφάνταστα τον τρόπο ζωής της οικογένειάς μου. Με τον άντρα μου τα βγάζουμε πέρα πολύ δύσκολα. Όπως οι περισσότεροι, έτσι κι εμείς, έχουμε ένα στεγαστικό δάνειο και τρέχουμε να καλύψουμε τις καθημερινές μας ανάγκες...
 
Ο κόσμος μπορεί να πιστεύει πως επειδή βρισκόμαστε σε αυτό το επάγγελμα είμαστε και εκατομμυριούχοι. Αυτό δεν ισχύει, υπήρξαν και εβδομάδες που τις πέρασα με δέκα ευρώ».

thebest.gr

2012-05-31

>