lefkada-news

Νίκησε την Καλαμάτα στην παράταση το εφηβικό της Δόξας και αύριο διεκδικεί την πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!(βίντεο)

Δεύτερη νίκη πέτυχε σήμερα το εφηβικό τμήμα της Δόξας,  στα προκριματικά των ενώσεων για το πανελλήνιο πρωτάθλημα που γίνονται στη Λευκάδα, καθώς κατάφερε να επικρατήσει στην παράταση με 55-50 της Καλαμάτας 80

Οι νεαροί Λευκαδίτες αθλητές δεν έδειξαν την απαιτούμενη συγκέντρωση κυρίως στην αρχή του αγώνα και έδωσαν την ευκαιρία στους Καλαματιανούς να προηγηθούν στο Α δεκάλεπτο  με 17-10.Το ημίχρονο τελείωσε 28-26 υπέρ της Καλαμάτας με την ομάδα του Δ. Κόγκα να ανεβάζει την απόδοση της και το παιχνίδι να βρίσκει τις δύο ομάδες κοντά στο σκορ ως το το τέλος του αγώνα που έληξε ισόπαλος 47-47.

Στην παράταση η Δόξα πήρε μικρή αλλά  σημαντική διαφορά  πόντων στα πρώτα λεπτά  που κατάφερε να την υπερασπίσει καθώς οι παίκτες ήταν εύστοχοι στις βολές και κέρδισαν το παιχνίδι που έληξε 55-50.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο(που ένα κομμάτι έχει πολύ κακή ποιότητα λόγω τεχνικού προβλήματος)  τα τελευταία δραματικά λεπτά του κανονικού αγώνα και της παράτασης.

 

 

ΔΟΞΑ(ΚΟΓΚΑΣ):ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ,Π.ΣΟΛΔΑΤΟΣ,ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ,ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ,ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ,ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ,Γ.ΣΟΛΔΑΤΟΣ,

ΚΟΨΙΔΑΣ,ΛΑΖΑΡΗΣ,ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣ,ΤΣΙΡΙΜΠΑΣΗΣ,ΚΕΛΑΡΙΟΥ

 

Αύριο στις 12 το πρωί  η Δόξα παίζει με την πολύ καλή ομάδα του Προμηθέα Πατρών που νίκησε εύκολα το Λουτράκι. Ο νικητής θα αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στη Καστοριά.

Η βοήθεια των φιλάθλων θα είναι θα πολύτιμη στους νεαρούς Λευκαδίτες αθλητές, που εκτός του ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι μικρότεροι ηλικιακά από τους αντιπάλους τους, θα αναγκαστούν να δώσουν τρίτο παιχνίδι σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

23:06:52

2016-04-23

>