lefkada-news

Ισοπαλία o Τηλυκράτης στην 1η αγωνιστική των μπαράζ, με μέτρια εμφάνιση(βίντεο)

 

Δεν κατάφερε να νικήσει ο Τηλυκράτης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Γ Εθνική τους Κωστακιούς Άρτας που πήραν την ισοπαλία με 1-1.  Ο  Τηλυκράτης, που πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση, προηγήθηκε στο 5 λεπτό με γκολ του Γιάννη Γεωργάκη, ο οποίος μετά από 10 λεπτά τραυματίστηκε και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Η ομάδα της Λευκάδας ήταν καλύτερη στο πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού, μετά όμως έπεσε η απόδοση της, με αποτέλεσμα η αρτινή ομάδα να ισοφαρίσει το παιχνίδι με γκολ του Σταμούλη(βίντεο), μετά από λάθος του Καταγή Λάμπρου, που ήταν σήμερα ο "μοιραίος" παίκτης του Τηλυκράτη, αφού αποβλήθηκε στο 2ο ημίχρονο μετά από σκληρό μαρκάρισμα που έκανε αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

Ο Τηλυκράτης ήταν καλύτερος στην επανάληψη και απέιλησε χωρίς όμως αποτέλεσμα τους Κωστακιούς, που έμειναν και αυτοί με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Σταμούλη(βίντεο).

Περιστέρης, Μακρυγιάννης, Ιασωνίδης, Δημουλιάς, ξεχώρισαν από τον Τηλυκράτη, που αγωνίζεται την Τετάρτη στη Ναύπακτο, με τον Αστέρα που νίκησε σήμερα στην Ιτέα την τοπική ομάδα με 2-0.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ -ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ 0-2

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ - ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΚΩΣΤΑΚΙΩΝ 1-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ 3

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 1

ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΚΩΣΤΑΚΙΩΝ 1

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ - ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ

ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΚΩΣΤΑΚΙΩΝ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ

21:12:36

2016-05-15

 

>