lefkada-news

Η χρήση του γηπέδου κυριάρχησε στη Γ.Σ. του Τηλυκράτη-Βολές μελών της διοίκησης κατά του Σπύρου Πολίτη

 

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο ξενοδοχείο Ιόνιαν  Σταρ, η Γενική Συνέλευση του Τηλυκράτη, παρουσία αρκετών φιλάθλων του και της διοίκησης της ομάδας.

Στη Συνέλευση αρχικά ψηφίστηκαν ομόφωνα, η αλλαγή του ονόματος, από Νέος Τηλυκράτης 2014, σε Α.Ο Τηλυκράτης(έτσι το σωματείο αποκτά την ιστορική ονομασία του), η διεύρυνση του συμβουλίου, που από 7μελές γίνεται 11μελές, καθώς και ο οικονομικός απολογισμός, που είναι  σχεδόν ισοσκελισμένος ανάμεσα στα έσοδα και τα έξοδα, με το Δ.Σ. να δεσμεύεται να καλύψει το χρεωστικό ποσό των 5000 περίπου ευρώ σε περίπτωση που αποχωρίσει από την ομάδα.

Ο πρόεδρος του Τηλυκράτη Τριαντάφυλος Βλάχος  που πήρε το λόγο στη συνέχεια ανέφερε την επιτυχή προσπάθεια που ξεκίνησε η τωρινή διοίκηση πριν από 2 χρόνια, όταν τέτοια εποχή η ομάδα ήταν διαλυμένη ενώ φέτος θα αγωνίζεται στη Γ Εθνική. Ο προγραμματισμός μας, που πιστεύουμε ότι θα έφερνε σε τέτοιο επίπεδο τον Τηλυκράτη ώστε να αγωνίζεται ανταγωνιστικά τις άλλες ομάδες στη Γ Εθνική, σταμάτησε την Πέμπτη το απόγευμα, στη συνάντηση με τον Δήμαρχο και τον εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού του Δήμου, Σπύρο Πολίτη συνέχισε ο Τριαντάφυλος Βλάχος. Και αυτό γιατί όπως είπε ο πρόεδρος του Τηλυκράτη ο Δήμος επέλεξε να διαθέτει το γήπεδο ισόνομα στις ομάδες της Λευκάδας, κάτι για το οποίο ο Τηλυκράτης  δεν βλέπει  ότι είναι λάθος,  αλλά  οι ανάγκες μιας ομάδας Γ` εθνικής είναι που κάνουν  τους διοικούντες του να το ζητάνε. Δεν τα θέλουμε όλα δικά μας όπως έντεχνα λέει ο κύριος Πολίτης είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Τηλυκράτη, ενώ διερωτήθηκε τι πρέπει να κοιτάξει ο δήμος, την ανάγκη ή  το δίκαιο;  Επιλέγουν το δίκαιο και την ισονομία συνέχισε, που είναι και αυτό σωστό, για να τονίσει ότι η επιλογή αυτή συντηρεί δυο ομάδες στο τοπικό πρωτάθλημα και όχι μια στη Γ εθνική .

Επίσης συνέχισε η επιλογή αυτή, είναι αθέτηση της υπόσχεσης που του είχε δώσει δημόσια ο Σπύρος Πολίτης στο γήπεδο, ενώπιον και του ταμία της ομάδας κ.Κοντοπρία, μετά μάλιστα από συνέντευξή του στο lefkadapress.gr  (δείτε εδώ τη συνέντευξη ) για πρόβλημα που είχε ανακύψει πάλι με το γήπεδο, επισήμανε ο πρόεδρος του Τηλυκράτη.  Δεν ήταν ιδιωτική  η συζήτηση στο γήπεδο όπου μας είχε πει, ότι όποια ομάδα ανέβει σε εθνική κατηγορία, θα έχει την αποκλειστική χρήση του γηπέδου, είπε ο Τ. Βλάχος, ήταν σε αυτοψία για τους χώρους του σταδίου. Με τον τρόπο αυτό ο πρόεδρος του Τηλυκράτη  απάντησε σε σχετική ανάρτηση του εντεταλμένου συμβούλου στο facebook όπου αρνείται ότι έδωσε τέτοια υπόσχεση. Δεν ξέρω γιατί δεν το θυμάται, ήταν ζαλισμένος, ήταν πιεσμένος διερωτήθηκε  ο Τριαντάφυλος Βλάχος,  που τέλειωσε την αναφορά του στο Σπύρο Πολίτη λέγοντας ότι με το να λέει ότι ο Τηλυκράτης θέλει να βγάλει από το γήπεδο τον Πανλευκάδιο υποδαυλίζει και φουντώνει επικίνδυνα  την κόντρα στην σχέση των δυο σωματείων και για αυτό πρέπει να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί.

Τη στάση του Δήμου Λευκάδας σύγκρινε ο Τριαντάφυλος Βλάχος  με αυτή του Δήμου Φιλιππιάδας, που όπως πληροφόρησε τα μέλη της Συνέλευσης βρίσκεται δίπλα στην ομάδα της πόλης που αγωνίζεται στη Γ Εθνική, όχι μόνο παραχωρώντας της  το γήπεδο, αλλά ο δήμαρχος συμμετέχει και στο Δ.Σ. του σωματείου στηρίζοντας το και οικονομικά.

Ο πρόεδρος του Τηλυκράτη παρόλο την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί δήλωσε πρόθυμος να συνεργαστεί με τον Δήμο στο θέμα του γηπέδου, ενώ όπως είναι τα πράγματα θα πρέπει ίσως η ομάδα να αλλάξει το πλάνο της, που θα μπορούσε να προσελκύσει ακόμα και παίχτες μεγαλύτερης κατηγορίας, μετά από συνεργασίες  που έχει ξεκινήσει ο Τηλυκράτης  με τις ομάδες του ΠΑΣ Γιάννενα και του Παναιτωλικού, που όμως  δεν γίνετε να προχωρήσουν χωρίς να έχει το γήπεδο, καθώς δεν έρχονται έτσι τέτοιοι ποδοσφαιριστές, είπε ο Τριαντάφυλος Βλάχος.

Για τη σημασία που έχει το γήπεδο στον προγραμματισμό της ομάδας, μίλησε και  το μέλος του Τηλυκράτη  Γιώργος Βαγενάς. Η μόνη διευκόλυνση για το γήπεδο από το Δήμο, ήταν να κάνουμε μια προπόνηση παραπάνω την εβδομάδα είπε και επισήμανε  πως με τη συχνή χρήση του επιβαρυμένου χλοοτάπητα (θα έπρεπε να είχε αντικατασταθεί εδώ και πολλά χρόνια)και τις βροχές, το χορτάρι δεν θα αντέξει και το γήπεδο θα κλείσει από τον Δήμο(κάτι που έγινε και τα προηγούμενα χρόνια), αναγκάζοντας τον Τηλυκράτη να παίξει ίσως σημαντικά εντός έδρας παιχνίδια εκτός Λευκάδας και να αναζητά ελεύθερο εθνικό στάδιο που απαιτείται στη Γ Εθνική στην ευρύτερη περιοχή, κάτι που συνεπάγεται μεγάλη οικονομική ζημιά και επιβάρυνση στο σωματείο. Επίσης για το γήπεδο ανέφερε την ταλαιπωρία και τα έξοδα που υποβάλλεται η ομάδα όταν πηγαίνει για προπόνηση σε άλλα γήπεδα.

Αφού ακούστηκαν απόψεις από μέλη της ομάδας, που οι σημαντικότερες από αυτές, παρότρυναν τη διοίκηση  να συνεχίσει την πορεία της και να μην αναλώνεται σε θέματα που καθυστερούν την οργάνωση της, καθώς και κατηγορίες από το μέλος της διοίκησης  Ευάγγελο Ανυφαντή κατά του Σπύρου Πολίτη, που είπε ότι δεν είναι αντικειμενικός με τον Τηλυκράτη, στα καθήκοντα του εντεταλμένου συμβούλου αθλητισμού  που υπηρετεί  στο Δήμο Λευκάδας καθώς  υποστηρίζει περισσότερο τον Πανλευκάδιο, αποφασίστηκε να γίνουν οι εκλογές του σωματείου την Τετάρτη (από τις 6-8 στο ξενοδοχείο Ιόνιαν  Σταρ) και να συσταθεί επιτροπή που θα αποτελείται από τα μέλη της διοίκησης Τριαντάφυλο Βλάχο και Βασίλη Κατωπόδη, καθώς και από τους Μελά Βασίλη(πρώην υποψήφος βουλευτής με τη ΝΔ-ιδιοκτήτης ΚΤΕΟ) και Καλό Μπάμπη(Κτηνίατρος-πρώην δημοτικός σύμβουλος) (μαζί με τον χειρουργό γιατρό Θανάση Καραγιάννη προτίθενται να είναι και οι 3 στο νέο Δ.Σ αν όλα πάνε καλά), που θα ζητήσουν συνάντηση με τον Δήμαρχο για το θέμα του γηπέδου.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε

 

20:33:31

2016-06-27

 

 

 

 

 

>