lefkada-news

Τρίτο ημίχρονο

 

Η παραμονή ή όχι του Στάθη Ζάτσε στους Σφακιώτες, ήταν σύμφωνα με δηλώσεις του κόουτς Πάνου Πολίτη, άμεσα συνδεδεμένη με τους στόχους της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα.

Η οριστική πλέον αποχώρηση του τεχνίτη επιθετικού από τα Εξάρχεια, ίσως και να σημαίνει, ότι ο ΠΑΣ δεν θα μπει ζεστά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Πάντως ο Πρόεδρος δεν υπάρχει περίπτωση να το βάλει κάτω εύκολα...

 

Ολοκληρώθηκε πρόσφατα η αποκατάσταση κάποιων μικρών τμημάτων του Σταδίου Λευκάδας, τα οποία κρίθηκε ότι ήταν προβληματικά, από την χρήση της προηγούμενης σαιζόν.

Η εποχή πάντως που επιλέχθηκε να γίνει η σπορά του νέου χόρτου, είναι ακατάλληλη λόγω υψηλών θερμοκρασιών, με τους ειδικούς να θεωρούν απίθανο τα αποτελέσματα να είναι τα επιθυμητά.

Ο .....Μάγος που ανέλαβε την σπορά, είναι κι αυτός ακόμη, ιδιαίτερα επιφυλακτικός ως προς το τελικό αποτέλεσμα.

Πάντως το γήπεδο ποτίζεται με τόνους νερό καθημερινά, με αποτέλεσμα να εκφράζονται και φόβοι, ότι ίσως αυτό να δημιουργήσει πρόβλημα και στο υπόλοιπο γήπεδο.

Εκεί πάντως ανάμεσα στα κομμάτια αγωνιστικού χώρου που έχουν απομονωθεί, προσπαθεί ο Τηλυκράτης να κάνει προετοιμασία.

Και χωρίς εστίες παρακαλώ....

 

Οι δύο νεαροί Νυδριώτες ποδοσφαιριστές Φάνης Θειακός και Γιάννης Καρτάνος, όπως όλα δείχνουν, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, στην φετινή μεταγραφική περίοδο θα επιστρέψουν στον Οδυσσέα, για να ενισχύσουν την νέα προσπάθεια που άρχισε και να βοηθήσουν την ιστορική ομάδα να επιστρέψει μετά από χρόνια στην πρώτη κατηγορία.

Μεταγραφές ουσίας και οι δύο και αν τελικά πραγματοποιηθούν, θα βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό τον νέο κόουτς Κώστα Κονιδάρη.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά της ομάδας, φημολογείται ότι είναι σε καλό δρόμο, η  προσπάθεια να γίνει κάτοικος Νυδριού, νεαρός έγχρωμος ποδοσφαιριστής από την Κρήτη.

 

Τελικά ο Κώστας Δημουλιάς επέλεξε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, που θα είναι για την ερχόμενη σαιζόν ο Πανλευκάδιος.

Η πρόταση που δέχθηκε ο έμπειρος μέσος από την ομάδα των Ταύρων, ήταν η πιο δελεαστική, από τις δεκάδες που είχε από πολλές ομάδες της περιοχής.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου λοιπόν, θα τον απολαύσουν φέτος να αγωνίζεται με το μοσχαράκι στο στήθος.

Το θέμα είναι ότι τα νιάου-νιάου, με τα οποία συνηθίζει να συνεννοείται ο παίχτης , δεν ταιριάζουν με το μοσχαράκι.

 

Στον ΠΑΣ Πρέβεζα τα πράγματα δεν πάνε καλά και μετά τις αρχικές εξαγγελίες για αναγέννηση της ομάδας, τα γεγονότα έρχονται να επιβεβαιώσουν, την εκτίμηση πολλών ότι οι εκεί φίλαθλοι πρέπει να κρατάνε μικρό καλάθι.

Η νέα Διοίκηση ανακοίνωσε έντεχνα την ολοκλήρωση της μεταγραφής του γνωστού επιθετικού Ογκουνσότο, αλλά ο παίχτης δύο μέρες αργότερα έκανε προπόνηση και υπέγραψε δελτίο στον Μακεδονικό.

Οι δύο βασικοί παίχτες Μπρούβας και Λιάσκος, αποχαιτέτησαν με την σειρά τους την ομάδα, ενώ και το πρόσφατο ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τον Κώστα Δημουλιά, συνηγορούν στην εκτίμηση, ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο τεράστιος αυτός σύλλογος θα κινηθεί σε ρηχά νερά.

 

Ο Σπύρος Χαϊδάκης, ο οποίος συμφώνησε και υπόγραψε άμεσα στην ομάδα του Αυγερινού Μαραντοχωρίου, χαρακτηρίσθηκε από πολλούς το μπαμ της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Πρόεδρος Φίλιππος Σκληρός όμως, δεν φαίνεται να σταματάει εκεί κι αφού πήρε φόρα  δεν ξέρει κανείς μέχρι που θα φτάσει.

Ο μεσοεπιθετικός Γεωργίου από την Άρτα, τον οποίο τα τελευταία χρόνια διεκδικούσαν μεταξύ άλλων ο Τηλυκράτης και ο Πανλευκάδιος, είναι το επόμενο μπαμ του Προέδρου.

Ο νεαρός άσσος συμφώνησε σε όλα με το Μαραντοχώρι και θα αγωνισθεί φέτος υπό τις οδηγίες του Άρη Παληογιάννη.

Ο Αλέξης Βουλγαρίδης που φέτος αγωνιζόταν στον Αμβρακικό Βόνιτσας και ο Στάθης Ζάτσε που τα τελευταία τρία χρόνια φόραγε την φανέλα των Σφακιωτών, έχουν συμφωνήσει με την σειρά τους και θα είναι παίχτες της ομάδας για φέτος.

Ο Βονιτσάνος αμυντικός μέσος Λιότσος, με την σειρά του κι αυτός υπέγραψε και θα αγωνιστεί για λογαριασμό του Αυγερινού.

Οι πληροφορίες λένε ότι θα υπάρξει και συνέχεια, αφού τα ονόματα των Μάκη Δήμα και Σπύρου Θεράπου παίζουν έντονα και ποιος ξέρει τι θα δουν ακόμη τα μάτια μας.

 

Στον Άγιο Πέτρο η Προεδρίνα κι ο Αεροπόρος, φρόντισαν από τον Ιούνιο μήνα σχεδόν, να κλείσουν το ρόστερ της ομάδας.

Αφού έριξαν αρχικά το βάρος και κατάφεραν να κρατήσουν όλους σχεδόν τους παίχτες, που είχε η ομάδα στο ρόστερ και την προηγούμενη επιτυχημένη σαιζόν, κινήθηκαν αστραπιαία και εξασφάλισαν την μεταγραφή των Γεωργάκη και Πολίτη, δύο παικτών πρώτης γραμμής, που θα δυναμώσουν αφάνταστα τα μετόπισθεν της ομάδας.

Το θέμα είναι πως τελείωσαν νωρίς με τα μεταγραφικά και σε αναμονή της κυκλοφορίας των εισιτηρίων διαρκείας, δεν έχουν  να εξαγγείλουν κάποιο δυνατό όνομα.

Πάντως δεν κάνουν έτσι οι ομάδες..... κρατάνε και καμιά καβάτζα.

 

Η περυσινή ένσταση του Πανλευκάδιου και αντίστοιχα η Έφεση του δεύτερου, που τελικά δικαιώθηκε στην Ε.Π.Ο. έφερε στο φως την τεράστια αστοχία της Ε.Π.Σ. που δεν είχε βγάλει προκήρυξη κυπέλλου.

Φέτος όμως το πάθημα έγινε μάθημα και νωρίς από αρχές Ιουλίου βγήκε η σχετική προκήρυξη του κυπέλου της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας για την ερχόμενη σαιζόν και ήδη αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της και ενημερώθηκαν οι ομάδες.

 

Εκλογές είχαμε σχεδόν ταυτόχρονα στα δύο ποδοσφαιρικά σωματεία της πόλης και φυσικά τα δύο γεγονότα κάλυψαν όλοι οι αθλητικογράφοι του νησιού.

Στο Ιόνιον Σταρ, όπως αποτυπώνεται στις φωτογραφίες που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας, τα μέλη του Τηλυκράτη ψήφιζαν επί τόπου χωρίς να υπάρχει ένα υποτυπώδες παραβάν, που θα διασφάλιζε την μυστικότητα της διαδικασίας, ενώ και τα ψηφοδέλτια χωρίς φάκελο, έπεφταν σε μια τύπου κάλπη διαφανή, κατασκευής Πορπόλια.

Στον Πανλευκάδιο ακόμα χειρότερα αφού ρόλο κάλπης, έπαιξε ένα άδειο κουτί μάλλον από παπούτσια, όπως φάνηκε στις φωτογραφίες.

Που να σας πάω και τους δύο δεν ξέρω....

22:50:24

2016-08-02

 

 

>