lefkada-news

Υπόθεση λίγων ωρών ο 14ος της Α1

Λιγότερο από ένα 24ωρο έμεινε για να μάθουμε την 14η ομάδα της Α1 για την περίοδο 2016-17 αφού αυτή τη φορά όλα δείχονυν ότι θα βγει "άσπρος καπνός" από την πενταμελή επιτροπή.

Για να είμαστα ακριβείς, αυτόν τον... καπνό τον περιμένουμε από τα τρία μέλη που προέρχονται από την ΕΟΚ, αφού τα δύο του ΕΣΑΚΕ έχουν εκδηλωθεί με σαφήνεια από την προηγούμενη συνεδρίαση.

Ο Μιχάλης Μελής, πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ και αντιπρόεδρος της επιτροπής και ο Γιάννης Ψαρράκης, έχουν ταχθεί ξεκάθαρα υπέρ της Δόξας Λευκάδας, ουσιαστικά ταυτιζόμενοι με το "βέτο" που έχει ασκήσει ο Κωστής Ζομπανάκης του Ρεθύμνου ο οποίος έχει... προειδοποιήσει ότι ο ΕΣΑΚΕ θα έχει προβλήματα με άλλες επιλγές, ειδικά με το Ηράκλειο που δεν θέλει ο ίδιος ούτε να ακούει.

Στην ΕΟΚ προτιμούν να μελετούν προσεκτικά όλους τους φακέλους και να "ζυγίσουν" πραγματικά την κατάσταση, παρά να κάνουν χατίρια ημέτερων και αύριο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ανακοινώσουν την απόφασή τους. Δεν είναι... αναγκαστικό ότι ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης, γ.γ. της ομοσπονδίας και πρόεδρος της επιτροπής, ο Δημήτρης Μπασούρης και ο Γιάννης Αλεξόπουλος θα συμφωνούν, αλλά αυτό θεωρείται δεδομένο και ουδείς φαντάζεται ότι η ΕΟΚ θα πάει με διαφορετικές ψήφους από τα μέλη της.

Το ότι λογικά σήμερα θα υπάρξει ανακοίνωση, δε σημαίνει απαραίτητα και ότι θα τελειώσει το θέμα. Οι ενδιαφερόμενοι "απειλούν" ότι αν επιλεγούν κάποιοι εκ των ανταγωνιστών τους θα υπάρξουν μαζικές ενστάσεις αφού θεωρούν ότι κάποιοι από τους έξι έχουν σοβαρές παρατυπίες στις υποψηφιότητές τους.

Η ελπίδα των... ουδέτερων είναι ότι σήμερα θα τελειώσει το σίριαλ και μετά θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το αν και πώς θα καταφέρει ο εκλεκτός να φτιάξει ομάδα σε χρόνο... μηδέν για να καταφέρει να παλέψει με αξιώσεις στην κατηγορία.

basketblog.gr

09:18:42

2016-09-13

 

>