lefkada-news

Πήρε προπονητή και συζητάει με τους πρώτους παίκτες η Δόξα


Την τεχνική ηγεσία της Δόξας Λευκάδας, ανέλαβε με κάθε επισημότητα ο Χάρης Μαρκόπουλος. Ο Έλληνας προπονητής, θα συνεχίσει να βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, μετά τη διετή του θητεία στον Κόροιβο προηγουμένως.

Η ανακοίνωση για τον Χάρη Μαρκόπουλο:

«Η ΚΑΕ ΔΟΞΑ Λευκάδας, ανακοινώνει την συμφωνία της με τον προπονητή ΧΑΡΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ. Ο Ελληνας προπονητής θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας για τον επόμενο χρόνο. Ο Χάρης Μαρκόπουλος εχει διατελέσει προπονητής στον Κόροιβο Αμαλιάδας, ενώ έχει περάσει με επιτυχία απο το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ, του Αρη και του Ηρακλή.

Η ΚΑΕ ΔΟΞΑ Λευκάδας, θέλει να ευχαριστήσει τον Φώτη Τακιανό για την προσφορά του στην ομάδα και την άψογη συνεργασία που είχαν κατά την περσινή περίοδο στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στην καριέρα του».

Η εξέλιξη αυτή, ολοκληρώνει την υπόθεση πρόσληψης προπονητή για τους Λευκαδίτες, που θα τους οδηγήσει στον αγώνα της επόμενης Τετάρτης με το Ρέθυμνο (21/9), μία ημέρα μετά την επισημοποίηση της ανόδου τους στη μεγάλη κατηγορία, με το μεταγραφικό τους σχεδιασμό να υλοποιείται ταυτόχρονα.
Σε ένα παίκτη που έχει τη δική του ιστορία στα Ελληνικά παρκέ καταλήγει η Δόξα Λευκάδας, αναφορικά με τον πρώτο ξένο που θα αποκτήσει στην ιστορία της στην Basket League.

Συγκεκριμένα, ο Τόνι Γούντς αναμένεται να αποτελέσει τον αθλητή που θα ενισχύσει την φροντ λαιν των νεοφώτιστων, με τον 26χρονο Αμερικάνο σέντερ να έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα σε Κηφισιά, Πανιώνιο, και πέρυσι στον Απόλλωνα Πατρών όπου είχε 8,5 πόντους και 6 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, ενώ έχει συμμετάσχει και σε καλοκαιρινή προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό.

Αναφορικά με τους Έλληνες αθλητές, εκτός από τον Πέτρο Μελισσαράτο για τον οποίο σας αναφέραμε χθες (13/9), και ο Βασίλης Μουράτος αναμένεται να παραχωρηθεί στους «νησιώτες» ώστε να μπορέσει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε υψηλό επίπεδο.

Στο πλάνο παραμονής παικτών από το προηγούμενο ρόστερ, μετά τον Δημήτρη Τσαλδάρη, βρίσκεται και ο Σάββας Μανούσος.

Με πληροφορίες από basketblog.gr

13:20:23

2016-09-15

>