lefkada-news

Αισιοδοξία για νίκη στον Τηλυκράτη στο ντέρμπι με τον ιστορικό Πιερικό-Δηλώσεις Α.Παντζιαρά,Π.Μακρυγιάννη

 

Τον ιστορικό Πιερικό Κατερίνης αντιμετωπίζει αύριο στις 4.30 το απόγευμα στο στάδιο Πλάτωνας Γρηγόρης ο Τηλυκράτης, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής. Η ομάδα της Λευκάδας που δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών,  θα παίξει για πρώτη φορά φέτος επίσημο παιχνίδι μπροστά στους φιλάθλους της και θα προσπαθήσει να πετύχει τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Ο Τηλυκράτης έκανε σήμερα το πρωί στο γήπεδο της Λευκάδας την τελευταία του προπόνηση ενόψει του αυριανού παιχνιδιού. Εκεί βρέθηκε και ο πρόεδρος του Τηλυκράτη Τριαντάφυλλος Βλάχος που μίλησε στους ποδοσφαιριστές.

Σε δηλώσεις τους στο lefkadanews, τόσο ο σκόρερ της προηγούμενης αγωνιστικής Παύλος Μακρυγιάννης, όσο και ο προπονητής Αντρέας Παντζιαράς εκφράστηκαν με αισιοδοξία για το αυριανό αποτέλεσμα.

Ο Παύλος Μακρυγιάννης μας είπε:« Είναι το πρώτο παιχνίδι για εμάς φέτος στην έδρα μας όπου παίζουμε με μία ιστορική ομάδα, κάτι που είναι μεγάλο κίνητρο για εμάς να κερδίσουμε και να κάνουμε το δύο στα δύο. Είμαστε πανέτοιμοι για αυτό».

Ο Αντρέας Παντζιαράς είπε: «Νομίζω ότι ξεκινήσαμε ιδανικά τη χρονιά κάνοντας μία νίκη στην πρεμιέρα. Αυτό που έχει σημασία τώρα, είναι να μπορέσουμε να διπλασιάσουμε τις επιτυχίες. Να καλέσω τον κόσμο να είναι δίπλα στην ομάδα όπως κάνει πάντα, να πιστέψει σε αυτό που κάνουμε και νομίζω ότι θα έχουμε μία καλή πρεμιέρα στα εντός έδρας παιχνίδια. Έτσι ο Τηλυκράτης,  που έκανε επανεκκίνηση την προηγούμενη Κυριακή,  θα ξαναμπεί στο ` χάρτη των εθνικών κατηγοριών`  κάνοντας μία νίκη απέναντι σε μία πολύ καλή και ιστορική ομάδα».

Από την άλλα πλευρά, η ομάδα της Κατερίνης, o ιστορικός Πιερικός που έχει αγωνιστεί στην Α Εθνική, νίκησε με το ευρύ 3-0 την Ιστιαία την 1η αγωνιστική. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του katerinisport.gr, έρχεται στη Λευκάδα για να δώσει  συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, `επιστρέφοντας με τα...χέρια «γεμάτα» από το όμορφο νησί`, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το τοπικό αθλητικό site.

Στην αποστολή που θα διανυκτερεύσει στη Λευκάδα συμπεριλήφθησαν 18 ποδοσφαιριστές. Είναι οι Σοϊλεμέζογλου, Γαλανόπουλος, Αγαθαγγελίδης, Μπαρούτας, Μάρκου, Κραγιόπουλος, Λούγκος, Παναγιωτίδης, Παπαδόπουλος, Ε. Καραμανώλας, Κ. Καραμανώλας, Λαζόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Μυσιούδης, Κοκονόζι,  Αχείμαστος,  Βιτζάνι και Γελαδάρης.

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Τηλυκράτη.    20:27:31  2016-09-17

>