lefkada-news

Έχασε 2-0 ο Τηλυκράτης από τον Ολυμπιακό στο Βόλο(video)

Δεν τα κατάφερε ο Τηλυκράτης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου,  απέναντι στον τοπικό Ολυμπιακό,  που ήταν καλύτερος και τον νίκησε με 2-0 με γκολ που σημειωθήκαν στο 1ο ημίχρονο. Στην διαμόρφωση του αποτελέσματος  έπαιξαν  ρόλο το κρίσιμο πρώτο γκολ  που προήλθε μετά το λάθος  του τερματοφύλακα του Τηλυκράτη Καραγκούνη και η χειρότερη χρονική στιγμή που δέχτηκε (στο 45`) το 2ο γκολ  η ομάδα της Λευκάδας.  Η φάση του 1ου γκολ πάντως είναι αμφισβητούμενη καθώς δεν φαίνεται καθαρά αν η μπάλα έχει περάσει τη νοητή γραμμή της εστίας του Τηλυκράτη,  όπως μπορείτε να δείτε και στα παρακάτω βίντεο.

Στο 2ο ημίχρονο ο Τηλυκράτης  προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι, βγήκε στην επίθεση και δημιούργησε ευκαιρίες. Μία πολύ σημαντική στιγμή είχε στο 65`με τον Πολυχρονάκη, που σούταρε άουτ από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από κόρνερ. Λίγο πριν στο 62 σε σουτ του Καταγή, η μπάλα βρήκε το σώμα του Σταύρου και κατέληξε κόρνερ, στο 86` ο Κοντογιάννης σούταρε άουτ από το ύψος της περιοχής,  ενώ στο 87`ο Τοντόροφ εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πήρε φάλτσο για να καταλήξει έξω από το αριστερό δοκάρι του Κατσούλη.

Ο Τηλυκράτης κατέβηκε με σύστημα 3-5-2. Είχε τον Καραγκούνη κάτω από τα δοκάρια, τριάδα στην άμυνα τους Μπουρδούβαλη, Ιασωνίδη και Πολυχρονάκη, πλάγιος μπακ-χαφ τους Βρεττό από τα δεξιά και τον Καταγή από τα αριστερά, ενώ ο Κτενάς ήταν ο μοναδικός κλασικός αμυντικός μέσος. Μπροστά του αγωνίστηκαν στον άξονα οι Κοντογιάννης και Τοντόροφ, ενώ το επιθετικό δίδυμο αποτελούσαν οι Μακρυγιάννης και Γεωργάκης. Πάντως, στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι γύρισαν σε 4-5-1 με τους Βρεττό, Μπουρδούβαλη, Ιασωνίδη και Καταγή στην άμυνα, τους Μπουρδούβαλη και Κτενά αμυντικούς μέσους, τον Κοντογιάννη (δεξιά) και τον νεοεισελθόντα στη θέση του Μακρυγιάννη Κούση (αριστερά) στα πλάγια του κέντρου, ενώ ως επιτελικός έπαιζε ο Τοντόροφ και ως φορ ο Γεωγργάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κατσούλης, Σταύρου, Μανάλης, Τέλλος, Κωστόπουλος, Πότσι, Οικονόμου, Δωματάς, Ναστέφσκι (66` Ευθυμιάδης), Μπρίτος (73` Κολημήτρας), Φλίγκος (83` Αναστασίου)
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Καραγκούνης, Βρεττός, Καταγής, Πολυχρονάκης, Ιασωνίδης, Μπουρδούβαλης, Κοντογιάννης, Κτενάς (66` Ορφανός), Γεωργάκης (55` Σιδέρης), Τοντόροφ, Μακρυγιάννης (46` Κούσης)

 

 

Πηγή βίντεο Volos MyCityNet

Πηγή AstraTV

Πηγή magnesianews

Συνέντευξη Τύπου

Πηγή AstraTV

Τα αποτελέσματα:
Ολυμπιακός Βόλου-Τηλυκράτης 2-0
Θεσπρωτός-Διαγόρας Σεβαστής 3-4
Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου-ΑΕ Ιστιαίας 3-1
ΑΕ Καραϊσκάκης-Αστέρας Πετριτή 0-0
Απόλλων Λάρισας-Αμβρακία Κωστακίων 2-0
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Εθνικός Φιλιππιάδας 4-0
Πιερικός-Πύδνα Κίτρους 1-1
Ρήγας Φεραίος-Νίκη Βόλου 2-0


Η βαθμολογία
Διαγόρας Σεβαστής 9
Ολυμπιακός Βόλου 9
Πύδνα Κίτρους 7
Καραϊσκάκης 7
Νίκη Βόλου 6
Απόλλων Λάρισας 6
Πιερικός 5
Ελευθεροχώρι 5
Τηλυκράτης 4
Ρήγας Φεραίος 3
Νεοκαισάρεια 3
Αστέρας Πετριτή 2
Θεσπρωτός 1
Αμβρακιά Κωστακιών 0
Ιστιαία 0
Εθνικός Φιλιππιάδας 0

Η επόμενη 4η αγωνιστική
Αμβρακία Κωστακιών-Πιερικός
Εθνικός Φιλιππιάδας-Ρήγας Φεραίος
Πύδνα Κίτρους-Ολυμπιακός Βόλου
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Απόλλων Λάρισας
Νίκη Βόλου-Θεσπρωτός
Τηλυκράτης Λευκάδας-Μαύροι Αετοί Ελευθερ.
Διαγόρας Σεβαστής-Αστέρας Πετρίτη
ΑΕ Ιστιαίας-ΑΕ Καραϊσκάκης

21:45:54

2016-09-25

>