lefkada-news

Δυναμικά ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο Α.Ο. Καρυάς

 

Δυναμικά ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο Α.Ο. Καρυάς, αφού κατάφερε στην πρεμιέρα  με καλή εμφάνιση, να αποσπάσει ισοπαλία στην δύσκολη έδρα του Αμβρακικού Βόνιτσας.

Οι παίχτες του Αλέξη Βλασσόπουλου, παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με το καλημέρα, κατάφεραν παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και αν μάλιστα ήταν πιο τυχεροί, θα έφευγαν με το τρίποντο από την Βόνιτσα.

Στο 22΄ο κορυφαίος των φιλοξενουμένων Παναγιώτης Μονόλιθος, ήταν ο τελικός αποδέκτης μιας όμορφης επιθετικής προσπάθειας και κατάφερε με κοντινό πλασέ να ισοφαρίσει για την ομάδα του.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Νίκος Σταματέλος από αριστερά με ατομική ενέργεια πέρασε και τον τερματοφύλακα, γράφοντας το 1-2.

Ακολούθησαν άλλες δύο ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους, να καθαρίσουν το ματς κι αφού δεν το κατάφεραν ήρθε μοιραία στο 70 ο λεπτό η ισοφάριση, από ένα λάθος στην άμυνά τους.

Το τελικό 2-2 μόνο θετικό μπορεί να χαρακτηρισθεί για την ομάδα της  ορεινής Λευκάδας, αφού ήρθε σε μια σκληρή έδρα και επί ενός αντιπάλου που θα παρουσιασθεί φέτος ιδιαίτερα ενισχυμένος.

Πρόεδρος Πίου

19:12:55

2016-09-28

>