lefkada-news

Ξεπουπούλιασε τους Μαύρους Αετούς

 

Για την 4η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου, του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής, ο Τηλυκράτης υποδέχθηκε την ισχυρή όπως αποδείχθηκε, ομάδα των Μαύρων Αετών Ελευθεροχωρίου Τρικάλων, την οποία μετά από ένα συναρπαστικό ματς κέρδισε δίκαια με το βαρύ 3-0.

Η πρώτη εντός νίκη για την ομάδα της Λευκάδας, αποκτά μεγαλύτερη σημασία, καθώς ήρθε απέναντι σε μια αξιόμαχη και καλοδουλεμένη ομάδα, η οποία σίγουρα θα τερματίσει ψηλά στο πρωτάθλημα.

Οι παίχτες του Ανδρέα Παντζιαρά, μετά το πρώτο εικοσάλεπτο που έδειξαν να αιφνιδιάζονται από την επιθετικότητα των αντιπάλων τους, έπαιξαν όμορφο και παραγωγικό ποδόσφαιρο, πέτυχαν τρία γκολ και ικανοποίησαν τους φιλάθλους.

Στο 10΄έγινε η πρώτη δύσκολη φάση για τους γηπεδούχους, όταν σε μια ταχύτατη αντεπίθεση των Αετών, ο κορυφαίος Ψύρας μπήκε στην μόνος στην περιοχή, αλλά ο Περιστέρης που ήταν ο μόνος που τον ακολούθησε, κατάφερε να τον παρενοχλήσει  με το σώμα, κάνοντας τον να χάσει την ισσοροπία του.

Ο διαιτητής που ήταν κοντά, έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, παρά τις διαμαρτυρίες από τον πάγκο των φιλοξενουμένων.

Στο 25΄ο γκολκίπερ Καραγκούνης, έδειξε τα αντανακλαστικά του σε δυνατό σουτ του Σκόνδρα και κράτησε το μηδέν στην άμυνα.

Η συνέχεια ανήκει αποκλειστικά στον Τηλυκράτη, ο οποίος ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και μάλιστα στην πρώτη καλή ευκαιρία, προηγήθηκε στο σκορ στο 30΄, όταν ο Περιστέρης πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και με δυνατό σουτ σημάδεψε το δοκάρι του Γιδόπουλου.

Στην επαναφορά της ο Μακρυγιάννης με δυνατή κεφαλιά, ανάγκασε τον ανήμπορο τερματοφύλακα των Αετών, να μαζέψει για πρώτη φορά την μπάλα από τα δίχτυα του.

Λίγο αργότερα ο Τοντόροβ εκτέλεσε αριστοτεχνικά ένα φάουλ, αναγκάζοντας τον αμυντικό μέσο Σκόνδρα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για δεύτερη φορά.

Ο Τοντόροβ και πάλι στο 49΄απείλησε με σουτ, αναγκάζοντας τον Γιδόπουλο σε μια εκπληκτική επέμβαση.

Στο 65΄ο Σιδέρης μετά από σέντρα του Κοντογιάννη, σούταρε άουτ από καλή θέση.

Στο 75΄από σέντρα του Βρεττού, ο Μακρυγιάννης, αστόχησε από κοντά να στείλει την μπάλα στο άδειο τέρμα.

Στο 82΄φοβερό σουτ του Σταύρου Καλογερή, που ξανάπαιξε σε επίσημο παιχνίδι μετά από 11 μήνες λόγω του τραυματισμού του,

από το ύψος της περιοχής, πέρασε μόλις άουτ,

ενώ ένα λεπτό αργότερα ο φορ Γεωργάκης σε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ, πλάσαρε πάνω στο σώμα του εξελθόντα Γιδόπουλου

Στο ίδιο διάστημα αυτό οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με ένα άστοχο σουτ από κοντά του Καραστέργιου.

Τελικά στο 92΄και πάλι ο Μακρυγιάννης, πήρε την μπάλα εκτός περιοχής, πέρασε με χαρακτηριστική άνεση τον προσωπικό του αντίπαλο κι έδωσε πανηγυρικό χαρακτήρα στο ματς, πετυχαίνοντας και τρίτο γκολ για την ομάδα του.

Ικανοποιημένος δήλωσε ο κόουτς Παντζιαράς από την προσπάθεια των παικτών του.

Πρόεδρος Πίου

19:18:53

2016-10-07

 

>