lefkada-news

Άξια τον βαθμό της ισοπαλίας με Α.Ε Καραϊσκάκη ο Τηλυκράτης που έχασε σημαντικές ευκαιρίες-Α. Παντζιαράς:Συγχαρητήρια στους παίκτες

 

Τον βαθμό της ισοπαλίας πήρε άξια χθες ο Τηλυκράτης απέναντι στην αξιόλογη ομάδα της Α.Ε Καραϊσκάκη στην Άρτα. Η λευκαδίτικη ομάδα με σωστή τακτική έπαιξε πολύ καλά και θα μπορούσε να πάρει το παιχνίδι, αν οι ποδοσφαιριστές της ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια σημαντικών ευκαιριών που δημιούργησαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Τηλυκράτης παίζοντας με τον  Πολυχρονάκη  μπροστά από τους 2 κεντρικούς αμυντικούς, ( Μπουρδούβαλης, Ιασωνίδης), έκλεισε τους διαδρόμους στην Αρτινή ομάδα, που παρότι είχε μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας δεν τον απείλησε ιδιαίτερα εκτός από τις μεγάλες ευκαιρίες στο 41`(ο Ιασωνίδης έδιωξε πάνω στη γραμμή με το κεφάλι πλασέ του Καραγιαννίδη)  και στο 74` (μετά από ωραία προσπάθεια ο  Χαρτσιάς σούταρε πάνω από τα δοκάρια).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τηλυκράτης δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες. Στο 47 καλό σουτ του Σιδέρη μπλόκαρε ο Ανδρούτσος, κάτι που επαναλήφτηκε στο 65` στην καλύτερη φάση του Τηλυκράτη, όταν ο επιθετικός της Λευκαδίτικης ομάδας δεν έπιασε καλά το σουτ που επιχείρησε μέσα από την μεγάλη περιοχή.  Στο επόμενο λεπτό ο Τηλυκράτης είχε άλλη μία μεγάλη ευκαιρία, μετά από λάθος αμυντικού της Α.Ε Καραϊσκάκη που δεν εκμεταλλεύτηκε. Στο 82 ο Περιστέρης απείλησε με μακρινό σουτ που έφυγε άουτ, ενώ στην τελευταία ευκαιρία του Τηλυκράτη, που έγινε προς το τέλος του αγώνα ο διαιτητής σταμάτησε τον αγώνα καταλογίζοντας οφσάιντ. Η παρακάτω φωτογραφία δείχνει τις θέσεις των ποδοσφαιριστών, όταν  η μπάλα έχει φύγει από τα πόδια του Τοντόροφ, μετά την πολύ καλή κάθετη πάσα του. Δεν φαίνεται οφσάιντ και οι αμφισβητούμενες φάσεις είναι συνήθως υπέρ των επιθετικών.


Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Αντρέα Παντζιαρά, που έχει φτιάξει μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα, έπαιξαν καλά,  προσπάθησαν και διακρίθηκαν για την αγωνιστικότητα τους. Στο τέλος του αγώνα χειροκροτήθηκαν από τους παραπάνω από 150 φιλάθλους του Τηλυκράτη που ακολούθησαν την ομάδα στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων Άρτας.

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Θεοδοσιάδης): Ανδρούτσος, Παπανίκου, Λάμπρου, Βελέτης
(86` Σκοπελίτης), Καραγιαννίδης, Κόλλινς, Χαρτσιάς, Ευαγγέλου (63` Οντβόνγκ) Νταντίδης (79`Μποτονάκης), Λώττας, Γυφτοκώστας,

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Παντζιαράς): Καραγκούνης, Τσελάι (18`λ.τρ.  Βρεττός), Καταγής, Μπουρδούβαλης, Ιασωνίδης, Πολυχρονάκης, Ορφανός (63`Περιστέρης), Κτενάς, Σιδέρης (70` Γεωργάκης), Τοντόροφ, Μακρυγιάννης

 

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Τηλυκράτη, Αντρέας Παντζιαράς, που αποβλήθηκε στο 75 μετά από αυστηρή απόφαση του διαιτητή  Τσιάκου για διαμαρτυρία , εμφανώς ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του, έκανε στο lefkadanews  την παρακάτω δήλωση:

`Παίξαμε ένα παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια ομάδα που έχει στόχο τον πρωταθλητισμό. Και εμείς όμως είμαστε πολύ καλή ομάδα και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά γιατί δουλέψανε πάρα πολύ μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε ένα συγκεκριμένο τρόπο να κόψουμε τις κάθετες πάσες και νομίζω ότι δεν έχει περάσει καμία.

Δεν σας κρύβω ότι μετά το 70 πίστευα πως θα είχαμε τις προϋποθέσεις, όπως και τις είχαμε, να κάνουμε τις αντεπιθέσεις και να πάρουμε το παιχνίδι. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που είναι δίπλα μας από την αρχή της χρονιάς. Τώρα έχουμε ένα παιχνίδι Κυπέλου στο οποίο θα πάρουν χρόνο συμμετοχής τα παιδιά που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ στο πρωτάθλημα. Είναι όμως ένας θεσμός που δεν παύει να μας ενδιαφέρει. Όλα τα παιδιά που είναι στο δυναμικό του Τηλυκράτη πρέπει να είναι έτοιμα κάθε Κυριακή για να αγωνιστούν. `


Χθεσινά αποτελεσματα στον 2ο όμιλο:

Διαγόρας Σεβαστής-ΑΕ Ιστιαίας 4-0
Απόλλων Λάρισας-Πιερικός 3-0
Ρήγας Φεραίος-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 2-2
Ολυμπιακός Βόλου-Αμβρακία Κωστακιών 3-1
Θεσπρωτός-Εθνικός Φιλιππιάδας 1-1
Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου-Πύδνα Κίτρους 0-1
Αστέρας Πετρίτη-Νίκη Βόλου 1-3
ΑΕ Καραϊσκάκης-Τηλυκράτης Λευκάδας 0-0

Βαθμολογία:

16:50:19

2016-10-10

>