lefkada-news

Τρίτο ημίχρονο

 

Η Διοίκηση του Πανλευκάδιου προχώρησε σε μια ηχηρή μεταγραφή δύο μόνο μέρες πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος, αφού απέκτησε τον μέσο Γιώργο Καταγή από τον Εθνικό Φιλιππιάδας.

Ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από τον Εθνικό, πριν από είκοσι περίπου μέρες και πολλές ομάδες της περιοχής, είχαν ασχοληθεί με την περίπτωσή του.

Στον Πανλευκάδιο πάντως ψώνισαν από το πάνω ράφι, δείχνοντας έτσι ότι φέτος που είναι η χρυσή ευκαιρία, θα διεκδικήσουν με κάθε τρόπο τον πρώτο τους τίτλο, που θα σημάνει και αυτομάτως την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.

Μαζί με τον Καταγή ανακοινώθηκε και η απόκτηση τριών ακόμη ποδοσφαιριστών, του Τάσου Γεωργάκη από την Κατούνα και των νεαρών Κολάκη και Τρυφωνόπουλου.

 

Στον ΠΑΣ Πρέβεζα μετά από μια σειρά επιτυχημένων αποτελεσμάτων, τους άνοιξε η όρεξη για τίτλο.

Καρίπογλου, Νίκου και Σπυρόπουλος γύρισαν για να ενισχύσουν την ομάδα, ενώ Βασιλειάδης και Πετρόπουλος, άρχισαν να πιστεύουν το θαύμα και πήραν τα γήπεδα αμπάριζα.

Την προηγούμενη Κυριακή, εθεάθησαν στην Πάλαιρο να παρακολουθούν αγωνιζόμενο τον Πανλευκάδιο, που είναι ο ένας διεκδικητής του τίτλου.

Πάντως όπως φάνηκε από τα λεγόμενά τους, το έχουν πάρει σοβαρά το θέμα.

 

Χαμός έγινε την Κυριακή στο τοπικό ντέρμπι της Άρτας, μεταξύ της Α.Ε. Καραϊσκάκη και Αμβρακίας Κωστακίων για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Ο στράϊκερ Ευαγγέλου για τους γηπεδούχους στις καθυστερήσεις, με ανάποδο ψαλίδι χάρισε στην ομάδα τους τρεις βαθμούς, αλλά το ματς δεν τελείωσε εκεί.

Είχαν προηγηθεί αποβολές και για τις δύο ομάδες, αφού στον αγώνα επικράτησε ένταση, με αποτέλεσμα η Α.Ε. Κραϊσκάκη που στοχεύει τον τίτλο, να ταξιδεύει την Κυριακή στην Πίδνα Κίτρους για ένα κρίσιμο ματς, χωρίς τους κινητήριους μοχλούς Λώττα και Κόλινς.

Ακολούθησαν ανακοινώσεις και από τις δύο Διοικήσεις σε έντονο ύφος και μια εμφύλια διένεξη ξεκίνησε στον γειτονικό νομό, χωρίς να υπάρχει λόγος.

 

Ανακοινώσεις και από την ομάδα της Κέρκυρας τον Αστέρα Πετριτή, σχετικά με την φιλοξενία στην Φιλιππιάδα.

Στο ίδιο γήπεδο την Κυριακή θα αγωνισθεί Τηλυκράτης και αναμένεται την ομάδα να ακολουθήσουν πάνω από διακόσιοι φίλαθλοι από την Λευκάδα, αφού και ο καιρός προβλέπεται καλός.

Λίγο δύσκολο μου φαίνεται να μην έχουμε κλίμα έντασης, κάτι θα γίνει και σε αυτό το ματσάκι.

 

Αποχώρηση του επιθετικού του Τηλυκράτη Μανώλη Κούση, προέκυψε ξαφνικά την τελευταία ημέρα των μεταγραφών.

Ο Αγρινιώτης παίχτης δέχθηκε μια άκρως δελεαστική πρόταση από την Θύελλα Παραβόλας, ομάδας του Αγρινίου και μετακινήθηκε κοντά στο σπίτι του.

Φυσικά μεγάλο ρόλο έπαιξε στην απόφαση του παίχτη, ο λίγος χρόνος συμμετοχής του ως τώρα στις υποχρεώσεις της πρώην ομάδας του.

Οι κυανέρυθροι φυσικά ικανοποιήθηκαν οικονομικά και όλοι έμειναν ευχαριστημένοι από το deal.

Να θυμίσουμε ότι για την μεταγραφή του Κούση το καλοκαίρι στον Τηλυκράτη, ο Πανλευκάδιος στον οποίο αγωνιζόταν ο παίχτης, απαίτησε και πήρε 1500 ευρώ.

 

Ο μέχρι πρότινος κόουτς του Αυγερινού Μαραντοχωρίου Άρης Παληογιάννης, εμφανίσθηκε σε αναρτήσεις του στο διαδίκτυο, ιδιαίτερα χολωμένος για την απομάκρυνσή του από τον πάγκο του Αυγερινού.

 

Ο ΠΕΑΣ Κατούνας δεν προχώρησε ως τώρα σε καμιά ανακοίνωση σχετικά με την απομάκρυνση του κόουτς Πάνου Βαγενά, από τον πάγκο της ομάδας.

Πάντως την Κυριακή για μια ακόμη φορά, ο πρώην Χρήστος Μπακόλας κάθισε αυτός στον πάγκο κι όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει μέχρι τέλους.

Οι Ψαράδες στην αρχή της σαιζόν, είχαν δηλώσει ότι δεν τους ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα, αλλά στην πράξη αποδείχθηκε το αντίθετο, αφού και η πορεία της ομάδας ως τώρα είναι η χειρότερη των τελευταίων ετών.

 

Για τον παλαίμαχο αμυντικό του Α.Ο. Καρυάς Σπύρο Βλάχο, το γκολ φωτοβολίδα που πέτυχε το Σάββατο με αντίπαλο τον Αυγερινό Μαραντοχωρίου, ήταν το πρώτο του με την φανέλα των Λιονταριών, στα πέντε χρόνια της παρουσίας του στην ομάδα της Βόρειας Λευκάδας.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ανάγκασε τον βραχύσωμο μπακ, να ανεβεί σαν γάτα τα σύρματα του γηπέδου για να το πανηγυρίσει.

 

Ο κόουτς της ομάδας της Αστυνομίας Νίκος Καναρίνης, έχει από φέτος όπως ο ίδιος δήλωσε κόψει κάθε επαφή του με την ομάδα των Τσουκαλάδων, στην οποία αγωνιζόταν ως ποδοσφαιριστής την τελευταία δεκαετία.

Έριξε πίσω του μαύρη πέτρα και πλέον δεν παρακολουθεί ούτε αγώνα της πρώην ομάδας του, ενώ με τον συνάδελφο και πρώην συμπαίκτη του Σούνδια, συνηθίζουν να παρακολουθούν τα παιχνίδια των ομάδων στο Πλάτωνας Γρηγόρης, κάνοντας σεμινάρια.

 

Σε μια μεταγραφή της τελευταίας στιγμής προχώρησε ο Αυγερινός Μαραντοχωρίου, καθώς αποκτήθηκε ο δεκαενιάχρονος Αγρινιώτης επιθετικός Λευτέρης Καλοκαίρης, από τον Αχιλλέα Αγγελοκάστρου.

Ο παίχτης είναι φυσικά επιλογή του νέου κόουτς Βασίλη Ξανθόπουλου και θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα, για να επανέλθει στις επιτυχίες.

 

Την Τετάρτη για τον θεσμό του κυπέλου ο Αυγερινός Μαραντοχωρίου με δύο γκολ του Νίκου Μπόμπορη κι από ένα των Γεωργίου και Σκόουλς, πέρασε εύκολα με 4-1 από την έδρα του Απόλλωνα Βουβοπόταμου.

Για τον ίδιο θεσμό η Κατούνα στο γήπεδο Σφακιωτών, πέτυχε ευρείας έκτασης νίκη με αντίπαλο την Αναγέννηση Τσουκαλάδων και σκορ 7-0.

 

Ο νεοαποκτηθείς από την Πάλαιρο επιθετικός Σταμούλης, καθάρισε το ντέρμπι του Ξηρομέρου μεταξύ της νέας του ομάδας και  της Πλαγιάς το Σάββατο, με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης.

Επισημοποιήθηκε η έναρξη συνεργασίας των Ακαδημιών του Τηλυκράτη, με το δίκτυο ακαδημιών του ΠΑΟΚ. Το κακό είναι ότι στην Ακαδημία του Τηλυκράτη, οι υποψήφιοι για μεταγραφή νεαροί άσσοι δεν είναι  οπαδοί του Δικεφάλου.          Πάντως όλοι σιγά σιγά φοράνε τις φανέλες με  σήμα τον δικέφαλο.

Χωρίς Τοντόροβ λόγω καρτών και Κοντογιάννη λόγω τραυματισμού, θα αναγκασθεί ο Τηλυκράτης να αντιμετωπίσει την Κυριακή τον Εθνικό Φιλιππιάδας στην έδρα του, για την 8η αγωνιστική.    Σημαντικές οι απώλειες των δύο παιχτών, αλλά δεν αλλάζει κάτι στα πλάνα του Ανδρέα Παντζιαρά, ο οποίος δήλωσε αισιόδοξος για την έκβαση του ματς.

Πρόεδρος Πίου

19:00:01

2016-11-03

>