lefkada-news

Αγίος Νικολάος Βόνιτσας–Ακτίο:O δρόμος της ντροπής (video)

 

Ρεπορτάζ για τον άθλιο δρόμο από τον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας έως το Άκτιο έκανε το ενημερωτικό site της Πρέβεζας  prevezabest.blogspot.gr.  Ο εν λόγω δρόμος, αλλά και η προέκτασή του από το χωριό της Αιτωλοακαρνανίας μέχρι τη Λευκάδα, είναι στενός, με κλειστές στροφές  και οδόστρωμα που σε ορισμένα σημεία δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από έναν καρόδρομο, παράγοντες που τον κάνουν ιδιαίτερα επικίνδυνο, για αυτό και οι οδηγοί πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί .

Δεν είναι άλλωστε λίγα τα τροχαία ατυχήματα που έχουν συμβεί σε αυτόν τον δρόμο, όπου μετακινούνται χιλιάδες αυτοκίνητα κάθε μέρα,  που  το καλοκαίρι πολλαπλασιάζονται , λόγω του αεροδρομίου και των τριγύρω κοντινών του δημοφιλών τουριστικών προορισμών.

Το αθλιότερο κομμάτι του δρόμου που έχει καταγραφεί στο παρακάτω βίντεο,  είναι πολλά χρόνια στην ίδια κατάσταση (που συνεχώς χειροτερεύει) καθώς φαίνεται ότι κανένας αρμόδιος  δεν έχει ενδιαφερθεί για να φτιαχτεί.

Δείτε:

Πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες για τη δημοπράτηση (με κόστος 42εκ.ευρώ ) έως το φετινό καλοκαίρι, της διπλής σύνδεσης της Λευκάδας με την Αμβρακία Οδό (δείτε εδώ). Ας ελπίσουμε το έργο να προχωρήσει αλλά και να μην αποπροσανατολίσει τους αρμόδιους, στο να φροντίσουν να επιδιορθώσουν άμεσα τον υπάρχοντα επικίνδυνο δρόμο. Μην περιμένουν να υλοποιηθεί ο καινούργιος, ας ρίξουν επιτέλους τουλάχιστον λίγη άσφαλτο στις μεγάλες λακούβες, τόσο δύσκολο είναι;

01:41:02

2017-03-24

>