lefkada-news

Λευκάδα-Πρόγνωση καιρού


Χειμωνιάτικο το σκηνικό του καιρού  σήμερα στη Λευκάδα με τη θερμοκρασία να έχει πέσει αυτή την ώρα στη πόλη της Λευκάδας στους 7 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα γειτονικά βουνά της Ηπειρωτικής χώρας έχει χιονίσει, κάτι που δεν αποκλείεται να έχει γίνει και στις κορυφές των όρων του νησιού.

 

DSCN6550

 


Σύμφωνα με την πρόβλεψη του meteo.gr ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στη Λευκάδα σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 11 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με ασθενή βροχόπτωση, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

 

dd_1

 

 

Για αύριο Παρασκευή 14/12, προβλέπεται ασθενής βροχή, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ
Δείτε παρακάτω σημερινές φωτογραφίες  13/12/2018  09.51

>