lefkada-news

Λευκάδα-Πρόγνωση καιρού

Χειμωνιάτικος ήταν ο καιρός αυτή την εβδομάδα στη Λευκάδα (εκτός από την Τετάρτη 2/1ου), με βροχές, αέρα, κρύο και χιόνια(δείτε παρακάτω φωτογραφίες), κάτι που θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες. Σήμερα χιονίζει και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο, όπως στις Τσουκαλάδες που αρχίζει να το στρώνει(φωτογραφία)

 

DSCN6642d_1

 

κάτι που έχει γίνει στον ορεινό όγκο του νησιού, χωρίς να επιφέρει προβλήματα.

Η χιονισμένη ορεινή Λευκάδα προσέλκυσε πολλούς επισκέπτες αυτές τις εορταστικές ημέρες που απόλαυσαν τα πολύ ωραία τοπία και έπαιξαν με το χιόνι.

Βίντεο Νίκος Ζαμπέλης

Δήμος και Περιφέρεια με Δ.Τ. ενημέρωσαν ότι διατηρούν αυξημένη ετοιμότητα για αποχιονισμό του επαρχιακού και δημοτικού οδικού δικτύου, έχοντας εξασφαλίσει επαρκή ποσότητα άλατος, και συναστούν στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη του meteo.gr

Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στη ΛΕΥΚΑΔΑ σήμερα Παρασκευή 4/1, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 3 έως 6 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση, με χιονόνερο και ενδεχομένως χιόνι, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 3 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

1κ 

 

πρόβλεψη Ε.Μ.Υ.

 

2κ  

 4/1/2018 09.29

>