lefkada-news

Παρουσιάστηκε και ψηφίστηκε από το Δ.Σ η μελέτη αποπεράτωσης του Δημοτικού θεάτρου Λευκάδας

Την έγκριση της μελέτης και των τευχών δημοπράτησης του έργου «ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ» προϋπολογισμού 5.129.281,88€. ψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λευκάδας στη συνεδρίαση της Δευτέρας 21/1/2019.

 

autopic3249

 

Η μελέτη περιλαμβάνει τις εργασίες αποπεράτωσης του κατασκευασμένου κτιρίου, με αίθουσα θεάτρου 500 θέσεων, αίθουσα διαλέξεων 56 θέσεων, πινακοθήκη, βιβλιοθήκη, φουαγιέ, καμαρίνια, κυλικείο, υπαίθριο καφενείο καθώς και τους απαραίτητους βοηθητικούς χώρους που θα υποστηρίξουν τη λειτουργία του θεάτρου. Περιλαμβάνει επίσης τη διαμόρφωση των εξωτερικών του χώρων(επιστρώσεις, κατασκευή ραμπών και κιγκλιδωμάτων κ.α) και προβλέπει την πλήρη κατασκευή των οικοδομικών εργασιών για την αποπεράτωση και λειτουργία του θεάτρου σύμφωνα με τα σχέδια της εγκεκριμένης αρχικής μελέτης.

autopic3250

 

Η μελέτη για την ολοκλήρωση του θεάτρου της Λευκάδας, που ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 2002, βρίσκεται πλέον σε αναμονή πρόσκλησης για να χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια, κάτι που έχει υποσχεθεί ο Περιφερειάρχης. Ας ελπίσουμε το έργο να ξεκινήσει σύντομα και να ολοκληρωθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα.

autopic3251

autopic3248

23/1/2019 09.45

>