lefkada-news

Οι άμεσοι συνεργάτες του Χαράλαμπου Καλού-Τα συγχαρητήρια του πατέρα του

Τη μεγάλη ανατροπή πέτυχε η Σύγχρονη Λευκάδα και ο Χ. Καλός στις επαναληπτικές εκλογές για το Δήμο Λευκάδας, καθώς από τους 2237 ψήφους που υπολείπονταν του Θ.Σολδάτου την 1η Κυριακή των εκλογών, κατάφεραν να νικήσουν τον αντίπαλο τους, με διαφορά 1006 ψηφοδελτίων.

Όταν το αποτέλεσμα είχε κριθεί ο νέος Δήμαρχος Λευκάδας, σύστησε στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στα γραφεία της Δημοτικής του παράταξης, τους άμεσους συνεργάτες του. Τους ανθρώπους που πρώτοι πίστεψαν στο εγχείρημα του να διεκδικήσει τη Δημαρχία, όπως είπε και οι οποίοι ήταν κοντά του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας. Πρόκειται για τους Νίκο Καββαδά, Θωμά Σβορώνο, την Λάντον Μάργκαρετ Άνν και την Ειρήνη Βονιτσάνου όπως φαίνονται από δεξιά προς τα αριστερά στην παρακάτω φωτογραφία με τον Χ.Καλό ανάμεσά τους,

 

DSCN6965

 

αλλά και τον Σπύρο Βεργίνη.

 

DSCN6968

 

Τα συγχαρητήρια του πατέρα

Ιδιαίτερη στιγμή για το νέο Δήμαρχο Λευκάδας Χαράλαμπο Καλό το βράδυ της Κυριακής, ήταν όταν δέχτηκε τα συγχαρητήρια από τον εμφανώς συγκινημένο πατέρα του, Δημήτρη Καλό, που επισκέφτηκε τα γραφεία της Σύγχρονης Λευκάδας, γύρω στις 10.30μμ.

 

 

DSCN6966

DSCN6967

 

Πολλοί ήταν πρέπει να πούμε, οι Λευκαδίτες, που ανέβηκαν στον 3ο όροφο της οδού Κερκύρας 14, προκειμένου να συγχαρούν το νέο Δήμαρχο της Λευκάδας, δημιουργώντας ένα όμορφο εορταστικό κλίμα.

4/6/2019 03.00

>