lefkada-news

Ολλανδοί ήρθαν στα μέρη μας και μας πήραν τα… σκουπίδια μας!

Μα τι σου είναι αυτοί οι Ευρωπαίοι μερικές φορές, ε; Πάνε διακοπές και αντί να τα… ισοπεδώσουν όλα, βάζουν ένα χεράκι να μαζευτούν τα σκουπίδια!
Εδώ έχουμε μια τέτοια ομάδα που ήρθε στα μέρη μας- όπως λένε οι πληροφορίες είναι Ολλανδοί- και έκαναν την δική τους εθελοντική επιχείρηση για να μαζέψουν σκουπίδια από τον Καστό και τον Κάλαμο!
Πρόκειται για Περιβαλλοντική μη κερδοσκοπικής οργάνωση τα μέλη της οποίας  συγκέντρωσαν όλα αυτά τα σκουπίδια που βλέπετε στις σακούλες και τα μετέφεραν στον Μύτικα για να κάνουν διαλογή ώστε τα υλικά να πάνε για ανακύκλωση(βέβαια, θα εκπλαγούν λίγο όταν μάθουν ότι η διαλογή που έκαναν δεν χρειαζόταν διότι εδώ η ανακύκλωση είναι πιο… χοντρική αλλά δεν πειράζει)!
Πραγματικά έκαναν τρομερή δουλειά κι έδωσαν το παράδειγμα και σε μας τους ντόπιους που όλο προστατεύουμε το περιβάλλον κι έχουμε πολλές εναλλακτικές θεωρίες αλλά δύσκολα κουνιόμαστε από την θέση μας.
Πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους, λοιπόν, και πάντα να βάζουν ένα χεράκι μέχρι να βρούμε λύσεις μόνοι μας ή να μάθουμε να μην πετάμε παντού ό,τι να ‘ναι.
Αυτή την Ευρώπη θέλουμε; Ναι, αυτή!

πηγή  

12/7/2019 12.40

>