Αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας και για την Πενέλοπε Κρουθ

Αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας απέκτησε η Πενέλοπε Κρουθ και αναδείχθηκε η πρώτη Ισπανίδα ηθοποιός που αποσπά τη συγκεκριμένη διάκριση του Χόλιγουντ. «Είναι μία ξεχωριστή ημέρα, την οποία θα θυμάμαι για πάντα» δήλωσε η ίδια, έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της Χαβιέρ Μπαρδέμ, καθώς και τον φίλο της Τζόνι Ντεπ.

Το αστέρι της βρίσκεται μπροστά από το θέατρο El Capitan. «Κάθε φορά που θα κοιτάω το αστέρι, θα βλέπω σε αυτό τα ονόματα των ανθρώπων που με βοήθησαν να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα» είπε η Κρουθ.

Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι οι μόνες φράσεις που ήξερε να προφέρει στα αγγλικά όταν έφτασε στις ΗΠΑ το 1994 ήταν: «πώς είστε;» (how are you?) και «θέλω να δουλέψω με τον Τζόνι Ντεπ» (I want to work with Johnny Depp).

Το 2001 οι δύο ηθοποιοί συνεργάστηκαν στην ταινία «Blow» ενώ τώρα συμπρωταγωνιστούν στο τέταρτο μέρος της επιτυχημένης ταινίας «Πειρατές της Καραϊβικής», που θα προβληθεί στη Βρετανία τον Μάιο.

Η Πενέλοπε Κρουθ, μούσα του Πέδρο Αλμοδόβαρ, ξεκίνησε την καριέρα της από την τηλεόραση, αλλά σύντομα κατέκτησε τη μεγάλη οθόνη.

Έχει πρωταγωνιστήσει σε σημαντικές παραγωγές («Volver», «Vanilla Sky», «Το μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι» κ.ά) ενώ το Όσκαρ β` γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «Vicky Christina Barcelona» τού Γούντι Άλεν.

tanea.gr