Συνάντηση Δημάρχου Πρέβεζας και συλλόγου γονέων για το μουσικό σχολείο

Η σίτιση των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας για τη νέα χρονιά αλλά και το θέμα της στέγασης βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων του Σχολείου.

Τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου, αλλά και οι ίδιοι οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου, δίνουν μεγάλη βαρύτητα στο κομμάτι της σίτισης, καθώς θεωρούν πως είναι μισή ώρα που βοηθά τα παιδιά να δένονται μεταξύ τους και να γίνονται μια οικογένεια.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας δεσμεύτηκε πως φέτος θα γίνουν εγκαίρως όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση για τη σίτιση των μαθητών.

Το θέμα της στέγασης είναι ένα ακόμη πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Μουσικό Σχολείο, αφού στεγάζεται προσωρινά σε χώρους που έχει παραχωρήσει η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του συλλόγου θα πρέπει άμεσα να προχωρήσει η μελέτη ανέγερσης σχολικού συγκροτήματος που θα στεγάσει το μουσικό σχολείο σε οικόπεδο που έχει ήδη παραχωρήσει ο δήμος στην περιοχή του Μύτικα.

Τέλος στη συνάντηση ζητήθηκε από το Δήμαρχο Πρέβεζας η συνεισφορά του Δήμου στη δημιουργία μουσικής βιβλιοθήκης στο χώρο του Μουσικού Σχολείου.

2012-07-24

pamepreveza.gr