Ακρωτηριάστηκε από κροτίδα 18χρονος φίλαθλος του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου

Το αγωνιστικό μέρος του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου-ΠΣ Πρέβεζα πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς λίγα λεπτά πριν την έναρξη του παιχνιδιού, ένας 18χρονος φίλαθλος της ομάδας του Καναλακίου, τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα.

Ο νεαρός φίλαθλος πήγε να πιάσει κροτίδα, καθώς την πέρασε για καπνογόνο, με αποτέλεσμα να υποστεί ακρωτηριασμό και να χάσει δύο δάκτυλα του δεξιού του χεριού. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Καναλακίου και από εκεί στα Γιάννενα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες o νεαρός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την συγκόλληση των δαχτύλων.


Πρωταθλητής ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, σ΄ έναν τελικό που...έσπασε καρδιές


Πρωταθλητής για την αγωνιστική σεζόν 2014-15 είναι ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου!


Οι «κυανόλευκοι» εξασφάλισαν τον εφετινό τίτλο μετά από την ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στον ΠΣ Πρέβεζα στο Καναλάκι.

Σε ένα κατάμεστο και γεμάτο παλμό γήπεδο από 800 και πλέον θεατές των δυο ομάδων η ομάδα του Νίκου Βέκιου, κατάφερε να αιφνιδιάσει τον ΠΣ Πρέβεζα  με γκολ στο 7΄, καθώς μετά από μπαλιά του Νόνα, ο Γκόλιας με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 31΄ σουτ του Λουκούμη έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κώτσης. Οι ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Γκαρτζονίκα δεν άργησαν να απαντήσουν στην ευκαιρία των γηπεδούχων και στο 35΄ το σουτ, του Παληογιάννη πέρασε άουτ. Η τελευταία καλή στιγμή για το Α΄ μέρος, ανήκε και πάλι στον ΠΣ Πρέβεζα, καθώς στο 42΄ η κεφαλιά του Παληογιάννη από καλή θέση πέρασε άουτ. Ο ΠΣ Πρέβεζας στο 59΄ όταν ο Μπάτσος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καραπιπέρη.  Στο 60΄ πλασέ του Βασιλείου απέκρουσε ο Κώτσης.

Διαιτητής: Αλεξανδρόπουλος

Βοηθοί: Ποντίκης-Τσόγκας

4ος: Σπυράκος

Αχέρων Καναλακίου (Νίκος Βέκιος): Καραπιπέρης, Νόνας (86΄ Λαγός), Μπάκας, Κώστας, Μήτσης, Τσουγκάρης (69΄ Κωνσταντίνου), Λουκούμης, Τζίμας Ι., Γκόλιας (46΄Βασιλείου), Τζίμας Θ., Σιώρος.

ΠΣ Πρέβεζα (Βαγγέλης Γκαρτζονίκας): Κότσης, Γιοβάνης, Νίκου (88΄ Πάσχος), Δήμας Θ. (85΄ Σκαμνέλος Χ.), Δήμας Χ., Τουλκερίδης, Μπάτσος, Δημουλιάς, Κούτσικος, Χαϊδάκης, Παληογιάννης.

Κωνσταντίνος Κολιός

11:43:37

2015-04-20