Έχασε την μάχη για την ζωή ο 25χρονος Πρεβεζάνος που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο στο δρόμο Αστακός- Μύτικας


Η Πρέβεζα πενθεί ακόμα ένα νέο παιδί-Στην γειτονιά των Αγγέλων ο Άκης Δημόπουλος

Τραγική και απρόοπτη εξέλιξη είχε η πορεία της υγείας του 25χρονου Άκη (Θωμά) Δημόπουλου, γιου του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας Χρήστου Δημόπουλου, ο οποίος είχε τραυματιστεί βαριά όταν έπεσε με τη μηχανή του, επιστρέφοντας στην Πρέβεζα από εκδρομή που είχε πάει την Κυριακή (3-4-16)με την παρέα του στο 8ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αστακός -Μύτικας (στο ύψος Αγριλιάς).
Να θυμίσουμε ότι και πέρυσι το Μάρτιο στο ίδιο σημείο στο δρόμο  Αστακός -Μύτικας έχασε την ζωή του ο μοτοσυκλετιστής από την Πρέβεζα, ο 54χρονος Κώστας Μπάλλας (Μεταξάς) του Χρήστου.
Ο άτυχος νέος που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίο όπου είχε μεταφερθεί μετά τον τραυματισμό του, προχθες το απόγευμα εξέπνευσε.
Το τραγικό είναι ότι όλες οι εξετάσεις (αξονική κλπ) έδειχναν ότι ανταποκρίνονταν θετικά τα όργανά του και ο εγκέφαλός του παρά τα σοβαρά χτυπήματα που είχε και αναμένονταν πως σύντομα θα μπορούσε να βγει από την Εντατική.  Δυστυχώς όμως οι ελπίδες για τον ίδιο, την οικογένειά του, τους φίλους του και όσους τον γνώριζαν εξανεμίστηκαν με την απρόοπτη αυτή εξέλιξη της ταχείας επιδείνωσης.
Ο αποχαιρετισμός του Άκη Δημόπουλου έγινε χθες Σάββατο στον Ι.Ν.Αγίου Κωνσταντίνου στην Πρέβεζα
Η αγαπημένη του μηχανή που ο ίδιος επέλεξε να έχει και ως κεντρική φωτογραφία στο προφίλ του στο facebook, ήταν αυτή που του στέρησε τη ζωή.


Συλλυπητήρια μηνύματα προς την οικογένεια του Χρήστου Δημόπουλου
ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Πρέβεζας εκφράζει τη βαθιά της θλίψη στον Προέδρου του Ε.Κ.Π. Χρήστο Δημόπουλο και στην οικογένειά του για την απώλεια του γιου τους.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ
Συλλυπητήριο μήνυμα ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας
Η Νομαρχιακή Επιτροπή , τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας εκφράζουμε τη θλίψη και την οδύνη μας για τον απροσδόκητο θάνατο του υιού του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας, Χρήστου Δημόπουλου.
Συμπαραστεκόμαστε στον Χρήστο και την οικογένειά του σ" αυτές τις δύσκολες ώρες, εκφράζοντάς τους τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια.
Αντί στεφάνου, θα κατατεθεί συμβολικό ποσό στο Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Πρέβεζας.
Καλό ταξίδι στο παλικάρι σου...
Συλλυπητήριο μήνυμα ΠΑΜΕ Πρέβεζας
Η Γραμματεία του ΠΑΜΕ Πρέβεζας και οι δυνάμεις της στη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πρέβαζας, εκφράζουν τα συλληπητήρια τους στον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Χρήστο Δημόπουλο και την οικογένειά του για την τραγική απώλεια του γιου τους.
Συλλυπητήρια επιστολή προς την οικογένεια του κ. Δημόπουλου από τη Νεολαία Πα.Σο.Κ. Πρέβεζας.
Η Νεολαία Πα.Σο.Κ. Πρέβεζας εκφράζει τα θερμά της συλληπητήρια στον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας Χρήστο Δημόπουλο και την οικογένειά του για τον άδικο χαμό του πολυαγαπημένου τους υιού, Άκη Δημόπουλου.
Καλό Ταξίδι Άκη...
Συλλυπητήριο μήνυμα ΑΝΕΛ Πρέβεζας
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Πρέβεζας συλλυπούνται θερμά τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας Χρήστο Δημόπουλο και την οικογένειά του για τον άδικο χαμό του πολυαγαπημένου τους υιού, Άκη Δημόπουλου
ΓΙΑ ΤΗΝ Ο.E.Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΖΕΡΗΣ
Συλλυπητήριο μήνυμα της ΛΑΕ Πρέβεζας προς το Χρήστο Δημόπουλο και την οικογένειά του
Η ΛΑΕ Πρέβεζας εκφράζει τα βαθύτατά της συλλυπητήρια στον πρόεδρο του ΕΚ Πρέβεζας Χρήστο Δημόπουλο και την οικογένειά του για τον αδόκητο χαμό του πολυαγαπημένου γιού του Άκη, φόρο αίματος της νεολαίας στον Μινώταυρο της ασφάλτου. Στιγμές σπαραγμού σαν κι αυτή δεν υπάρχουν λόγια για να απαλύνουν τον ανθρώπινο πόνο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει το παληκάρι. Ας βρει η οικογένειά του το κουράγιο να συνεχίσει...
Η ΛΑΕ Πρέβεζας αντί στεφάνου θα συγκεντρώσει οικονομικό ποσό το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για αγορά εμβολίων για τις ανάγκες των ανασφάλιστων Ελλήνων και των προσφύγων.
πηγή: http://prevezaposto.gr/  απο agriniopress.gr