Αεροδρόμιο Ακτίου…Έλιωσαν οι επιβάτες...

Το χειμώνα ξεπάγιασαν όσοι επιβάτες έπρεπε να περιμένουν στο αεροδρόμιο Ακτίου. Το θέμα είχε αναδείξει τότε το Epiruspost.gr με αφορμή τις έντονες διαμαρτυρίες κατοίκων που προτιμούσαν να περιμένουν έξω κι όχι μέσα, σημειώνοντας ότι στον εξωτερικό χώρο το κρύο ήταν λιγότερο.

Οι μήνες που πέρασαν δεν ήταν αρκετοί για να λυθεί το πρόβλημα και να αποκατασταθεί η λειτουργία του κλιματισμού.

Έτσι τις μέρες αυτές χιλιάδες επιβάτες, στην συντριπτική τους πλειοψηφία τουρίστες είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν σε μία αίθουσα λίγων τετραγωνικών, χωρίς κλιματισμό και χωρίς παράθυρο.

Η θερμοκρασία ξεπερνά τους σαράντα βαθμούς Κελσίου και η εικόνα με την οποία αποχαιρετούν την Ελλάδα χιλιάδες ξένοι είναι αυτή της τριτοκοσμικής χώρας.

Από πέρυσι τον Αύγουστο είναι χαλασμένο το σύστημα του κλιματισμού. Αλήθεια οι αρμόδιοι πόσα χρόνια χρειάζονται για την αποκατάστασή του;

Κατά τα λοιπά περισσεύουν οι δηλώσεις, μεταξύ τους και από αυτοδιοικητικούς της Ηπείρου, περί αναβάθμισης του αεροδρομίου της Αιτωλοακαρνανίας. Μέχρι λοιπόν τα μεγάλα έργα που ονειρεύονται να γίνουν πράξη ας κάνουν κάτι για να λύσουν ένα μικρό πρόβλημα που δεν τιμά κανέναν.

2012-07-02

epiruspost.gr