Νεκρή σε τροχαίο 40χρονη λέκτορας, θρήνος στο Νοσοκομείο Άρτας

Σε μία επικίνδυνη στροφή, στον Κερασώνα, κόπηκε το νήμα της ζωής για μία σαραντάχρονη γυναίκα. Η 40χρονη, λέκτορας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, είχε ξεκινήσει από τα Γιάννινα, όπου διαμένει για να πάει στη δουλειά της.

Σε ένα σημείο όμως όπου αποτελεί παγίδα θανάτου, στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων Άρτας, το αυτοκίνητό της συγκρούστηκε με άλλο όχημα που κινούνταν με κατεύθυνση προς τα Γιάννινα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και το ΕΚΑΒ. Ανέσυραν την 40χρονη από τις λαμαρίνες και όταν έφτασαν στο Νοσοκομείο της Άρτας διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Το νοσοκομείο βουτήχθηκε στο πένθος όταν διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για τη σύζυγο γιατρού που υπηρετεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα. Πρόκειται για έναν από τους πιο αγαπητούς γιατρούς του Νοσοκομείου, που ξαφνικά και απρόσμενα είδε τη σύζυγό του να χάνεται.

Στο δεύτερο ΙΧ επέβαιναν δύο άτομα, τα οποία τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Στην επίσημη ανακοίνωση που δόθηκε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου σημειώνεται:

Σήμερα (16-10-2013) και ώρα 10.00΄, στο 45ο χλμ της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Αντιρρίου, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 41χρονη ημεδαπή συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 22χρονος ημεδαπός.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματισθεί θανάσιμα η 41χρονη οδηγός του πρώτου οχήματος, σοβαρά ένας 23χρονος επιβάτης του  δεύτερου οχήματος και ελαφρά  ο 22χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος.

Την προανάκριση ενεργεί ο Σταθμός Τροχαίας Φιλιππιάδας Πρέβεζας.

2013-10-19

epiruspost.gr