Οι κάδοι ανακύκλωσης πηγαίνουν στα σχολεία


 Η Δ/νση Καθαριότητας-Ανακύκλωσης και Πρασίνου, στα πλαίσια της συνεργασίας του Δήμου Αρταίων με τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ξεκίνησε τη διανομή μπλε κάδων ανακύκλωσης στα σχολεία, που εκδήλωσαν ενδιαφέρον μετά από σχετική πρόσκληση.

Οι μπλε αυτοί κάδοι τοποθετήθηκαν στον αύλειο χώρο των κτιρίων των σχολείων, με σκοπό την συλλογή ανακυκλώσιμων υλικών, αποκλειστικά από τους μαθητές και στόχο την ευαισθητοποίηση τους και την γνωριμία τους με την ανακύκλωση.

Τα σχολεία που εκδήλωσαν κατ` αρχήν ενδιαφέρον και στα οποία έγινε η διανομή των μπλε κάδων, ήταν το 8ο Δημοτικό σχολείο Άρτας, το 1ο ΕΠΑΛ Άρτας και το Δημοτικό Σχολείο Γαβριάς.

Ο Δήμος Αρταίων, προς επιβράβευση της προσπάθειας αυτής των μαθητών, θα απονείμει, προς το τέλος της σχολικής χρονιάς, χρήσιμα και χρηστικά δώρα, κατόπιν συνεννόησης με τους Διευθυντές των σχολείων.

Ο δήμος Αρταίων, ελπίζει στη συνεργασία και των άλλων σχολείων και στην ευαισθητοποίηση σε όλα τα θέματα της ανακύκλωσης και της κομποστοποίησης.

2013-11-23

epirupost.gr