10 εκατομμύρια για τον κόμβο της Ιόνιας

- Εντός των ημερών η προκήρυξη για τα έργα στον Άγιο Δημήτριο Άρτας

Η άτυπη έναρξη της προεκλογικής περιόδου φέρνει μια ευχάριστη είδηση για την Ήπειρο. Πρόκειται για την ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων του έργου της αποπεράτωσης του Ανισόπεδου Κόμβου Αγίου Δημητρίου Άρτας της Ιονίας Οδού με προϋπολογισμό 10 εκ. ευρώ.

Η προκήρυξη του έργου θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Το έργο αφορά στην αποπεράτωση των ημιτελών εργασιών από την διαλυθείσα σύμβαση κατασκευής του ανισόπεδου κόμβου Αγίου Δημητρίου.

«Με τη δημοπράτηση των εργασιών αποπεράτωσης του Ανισόπεδου Κόμβου Αγ. Δημητρίου ολοκληρώνεται ένα έργο που λόγω άστοχων επιλογών τα προηγούμενα χρόνια και προβλημάτων με τον ανάδοχο κατασκευής του παρουσίασε πολύχρονη καθυστέρηση και ταλαιπώρησε τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και τους διερχόμενους χρήστες.», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Μαγκριώτης.

Το συγκεκριμένο τμήμα της Ιόνιας Οδού κινδύνευσε να εξελιχθεί σε γεφύρι της Άρτας. Πέρασε από σαράντα κύματα τα τελευταία έξι χρόνια, φαίνεται όμως πως έστω και προεκλογικά έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να μπει στην τελική ευθεία.
2012-04-11

epiruspost.gr