Εγκληματική οργάνωση με 236 κιλά χασίς

Μία ακόμη μάχη κατά της διακίνησης ναρκωτικών κέρδισε η αστυνομία με την εξάρθρωση πενταμελούς εγκληματικής ομάδας.

Η αστυνομία αξιοποιώντας πληροφορίες που είχε συγκεντρώσεις είχε θέσει υπό διακριτική παρακολούθηση κινήσεις συγκεκριμένων ατόμων. Την Παρασκευή λοιπόν ένας 29χρονος Έλληνας κινήθηκε προς την περιοχή της Σαγιάδας οδηγώντας ένα φορτηγάκι κλειστού τύπου. Εκεί παρέλαβε τα ναρκωτικά σε σημείο όπου είχε προσυμφωνηθεί με Αλβανούς συνεργάτες του και στη συνέχεια κινήθηκε προς την Ηγουμενίτσα.

Φτάνοντας κοντά στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας οι αστυνομικοί σταμάτησαν το αυτοκίνητο για έλεγχο και εντόπισαν 236 κιλά χασίς συσκευασμένο σε 161 δέματα.

Στη συνέχεια και σε συνεργασία με τις αστυνομικές δυνάμεις της όμορης περιοχής εντοπίστηκε στο Άκτιο το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούνταν ως προπομπός. Εκεί συνελήφθησαν άλλοι δύο Έλληνες 28 και 29 ετών.

Τα δύο αυτοκίνητα και το ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ που έφεραν μαζί τους οι δράστες κατασχέθηκε.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση στην εγκληματική οργάνωση που είχαν συστήσει οι εν λόγω μετείχε ένα ακόμη άτομο, το οποίο είχε συλληφθεί την προηγούμενη ημέρα με μικροποσότητα ηρωίνης στην Ηγουμενίτσα αλλά κι ένας Αλβανός συνεργάτης τους ο οποίος αναζητείται από την Αστυνομία.

2013-02-09

epiruspost.gr