Διπλό φονικό στις Παπαδάτες Μακρυνείας-Συνελήφθη ο φονιάς

Δεν άργησε η σύλληψη του  δράστη της διπλής δολοφονίας που έγινε στις Παπαδάτες Μακρυνείας το μεσημέρι . Ο 62χρονος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Γαβαλούς κοντά στην οποία συνελήφθη πριν λίγη ώρα. Στο χωριό επικρατεί θρήνος για το ανδρόγυνο που χάθηκε άδικα  και οργή για το δράστη που όπλισε το χέρι του και εκτέλεσε συγγενείς τους για ασήμαντη αφορμή.

Διπλό φονικό στις Παπαδάτες Μακρυνείας

Σοκ στις Παπαδάτες Μακρυνείας. Διπλό φονικό έγινε πριν μία ώρα περίπου. Δράστης κάτοικος του χωριού που εκτέλεσε ζευγάρι γειτόνων του για ασήμαντη αφορμή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του agrinionews.gr, τον ενόχλησε…η καμινάδα τους  ωστόσο διακινούνται και πληροφορίες για κτηματικές διαφορές.

Το ζευγάρι  ήταν ηλικίας 45-50 ετών και πρώτη έπεσε από τις σφαίρες η γυναίκα που ξεψύχησε αμέσως. Ο άνδρας χαροπάλεψε αλλά κατέληξε  λιγο πριν φθάσει ασθενοφόρο 45 λεπτά μετά το συμβάν.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αναζητούν το δράστη που εξαφανίστηκε με δίκυκλο ενώ τρομερή αναστάτωση επικρατεί στο χωριό.

 

Toυς εκτέλεσε ο πρώτος ξάδερφός τους…

Σοκάρισμένη η κοινωνία των Παπαδατών και όλης της περιοχής από το διπλό φονικό στις Παπαδάτες. Συγκλονιστικό και το στοιχείο πως το ζευγάρι έπεσε νεκρό από τις σφαίρες πρώτου εξαδέλφου του άνδρα. Επιβεβαιώνεται η πληροφορία του agrinionews.gr πως αφορνή στάθηκε μια καμινάδα που ενοχλούσε τον 50χρονο δράστη. Ο ίδιος ακόμη αναζητείται ενώ η οργή ξεχειλίζει στις Παπαδάτες…

2012-11-14

agrinionews.gr