Τραυματίας από πυροβολισμό στο Ξηρόμερο

Σε εξέλιξη είναι εντατικές έρευνες της αστυνομίας στην περιοχή του Ξηρομέρου για τον εντοπισμό αλλοδαπού ατόμου Αλβανικής  καταγωγής,  που φέρεται να πυροβόλησε στο στήθος και να τραυμάτισε σοβαρά κάτοικο της περιοχής της Κανδήλας

Το συμβάν έγινε σε στάνη, καθώς λέγεται πως τα δυο άτομα είχαν μεταξύ τους διάφορες. Ο Ξηρομερίτης τραυματίας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση  το νοσοκομείο της Πρέβεζας , ενώ αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μύτικα.

Στην Πρέβεζα ο τραυματίας από τον πυροβολισμό στην Κανδήλα


Στην Πρέβεζα μεταφέρθηκε πριν από λίγη ώρα ο κάτοικος της Κανδήλας Ξηρομέρου που δέχθηκε πυροβολισμό στο στήθος από Αλβανό. Ο γιος του θύματος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στο κέντρο της Πρέβεζας

Η μια μετά την άλλη έρχονται οι ατυχίες για τη οικογένεια του άνδρα από την Κανδήλα, περίπου 60 ετών  που νωρίτερα σήμερα , τραυματίστηκε σοβαρά από την ένοπλη επίθεση που δέχθηκε από Αλβανό που αναζητείται.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Πρέβεζας και ο γιος του τραυματία ενεπλάκη σε τροχαίο στο κέντρο της Πρέβεζας, επί της Λ. Ειρήνης, ενώ ακολουθούσε το ασθενοφόρο που μετέφερε στο νοσοκομείο της Πρέβεζας τον τραυματία πατέρα του.

Από την μετωπική σύγκρουση των δύο οχημάτων ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς σοβαρά ενώ και ο ίδιος αλλά και οι άλλες δύο κοπέλες που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο.

Η φωτογραφία είναι αναγνώστη από το σημείο του τροχαίου ατυχήματος.

Με πληροφορίες από το Pameprebeza.gr

2012-12-08

agriniopress.gr