Εξετάζεται πολύ σοβαρά η καταγγελία της Βρετανίδας για βιασμό-νεώτερες πληροφορίες

Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζει η Αστυνομία μετά την καταγγελία που έκανε χθες το απόγευμα στο Αστυνομικό Τμήμα της Βόνιτσας μια 26χρονη Βρετανίδα που κάνει τις διακοπές της στην Πάλαιρο.

Λόγω της σοβαρότητας της καταγγελίας του ομαδικού βιασμού που λέει ότι υπέστη η 26χρονη, στην περιοχή μετεβη το βράδυ και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας κ. Αποστολόπουλος, ώστε να συντονίσει τις έρευνες αλλά και να φωτίσει κάποιες πτυχές της υπόθεσης που παραμένουν «θολές».

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του agriniopress.gr η νεαρή τουρίστρια διασκέδαζε σε beach party στην περιοχή Ποταμακι, όπου όπως υποστηρίζει, διαπίστωσε πως έχασε την τσάντα της και απομακρύνθηκε λίγο από τον χώρο ώστε να την βρει. Στην σημείο που βρέθηκε, την προσέγγισε ένα λευκό αυτοκίνητο με τρεις επιβαίνοντες, που στη συνέχεια, όπως η ίδια πάντα καταγγέλλει, την έσπρωξαν με τη βία εντός του οχήματος την οδήγησαν σε ένα υπαίθριο παρκινγκ , όπου και την υποχρέωσαν να κάνει στοματικό σεξ και στους τρεις. Όπως η ίδια ανέφερε, τα τρία άτομα ήταν κάτω των τριάντα ετών, ο ένας Βρετανός, ο άλλος Έλληνας και ο τρίτος Αφρικάνικης καταγωγής.

Η Αστυνομία, από χθες το απόγευμα προχώρησε σε κάποιες στοχευμένες προσαγωγές, με βάση τις περιγραφές της 26χρονης, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Η σοβαρότητα της υπόθεσης απασχολεί και την τοπική κοινωνία όπως είναι φυσιολογικό, αφού η όλη είδηση και η διάχυση της και σε ξένα ΜΜΕ, αποτελεί πλήγμα για τον τουρισμό της περιοχής. Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που η τοπική Αστυνομική Διεύθυνση δίνει πολύ μεγάλο βάρος στην πλήρη διερεύνηση και διαλεύκανση της υπόθεσης.

agriniopress.gr

2013-08-19