Φως σε δύο νέους «χαρίζει» η 23χρονη από το Μεσολόγγι που σκοτώθηκε στα Μάλγαρα

«Πάρτε ότι όργανα νομίζετε με όλη μου την καρδιά», είναι τα συγκλονιστικά λόγια της μητέρας της 23χρονης
Φως σε δύο νέους δίνει η αδικοχαμένη Ειρήνη Τριανταφύλλου, η 23χρονη που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο με το λεωφορείο των ΚΤΕΛ που σημειώθηκε προχθές στα Μάλγαρα.

Οι γονείς της κοπέλας αποφάσισαν να δωρίσουν τους κερατοειδείς της και από αύριο θα βλέπει με τα μάτια της Ειρήνης ένας νέος 21 ετών και από τη προσεχή Δευτέρα μία κοπέλα 23 ετών.

Οι δύο νέοι πάσχουν από κερατόκωνο και θα υποβληθούν σε μεταμόσχευση κερατοειδούς στην Α΄ Οφθαλμολογική Κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

«Πάρτε ότι όργανα νομίζετε... Με όλη μου την καρδιά... Μη μου λέτε τίποτα άλλο», είναι τα συγκλονιστικά λόγια της μητέρας της Ειρήνης, σύμφωνα με την εφημερίδα «Μακεδονία».

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο αδερφός της 23χρονης ήταν εκείνος που ανέλαβε την πρωτοβουλία να προσεγγίσει τους υπευθύνους για να τους πει ότι η οικογένεια θα ήθελε να δωρίσει να όργανα της κοπέλας.

 

Σημειώνεται ότι η Ειρήνη Τριανταφύλλου ήταν τελειόφοιτη φοιτήτρια του Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του ΑΠΘ. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην πόλη όπου μεγάλωσε, το Μεσολόγγι όπου ο πατέρας της είναι λυκειάρχης και η μητέρα της καθηγήτρια σε σχολείο της περιοχής.

 

Η κηδεία της έγινε χθες στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα Μεσολογγίου, ενώ σήμερα το μεσημέρι θα κηδευτεί στο Αγρίνιο η 20χρονη Αγγελική Γρανίτσα, το δεύτερο θύμα του τροχαίου δυστυχήματος στα Μάλγαρα.

Η άτυχη Αγγελική σπούδαζε Νομική στην Κομοτηνή.

2014-01-09

protothema.gr