Οι αποφάσεις στα μπλόκα της Αιτ/νίας για σήμερα Πέμπτη-Τετράωρος αποκλεισμός των διοδίων στην υποθαλάσσια του Ακτίου

 

Πολύ σοβαρά προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων στο εθνικό οδικό δίκτυο της Αιτωλοακαρνανίας, αναμένεται να προκληθούν σήμερα Πέμπτη, μιας και οι αγρότες που συμμετέχουν στο μπλόκο της γέφυρας του Ευήνου, αποφάσισαν για σήμερα Πέμπτη εξάωρο αποκλεισμό από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις έξι το απόγευμα. Να σημειωθεί πως η δύναμη των αγροτών στον Εύηνο δεν είναι μεγάλη και εκφράζονται φόβοι για  πρόκληση αντιδράσεων από τους οδηγούς - επιβάτες που θα αποκλειστούν.

Πληροφορίες που υπήρχαν για μετακίνηση των αγροτών από τον Εύηνο στο Κεφαλόβρυσο, δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ενώ την ίδια στιγμή και στο μεγάλο μπλόκο του Κεφαλόβρυσου, οι σκέψεις είναι για αποκλεισμό διαρκείας μέσα στο σαββατοκύριακο.

Για σήμερα Πέμπτη ο αποκλεισμός της Ιόνιας και της εθνικής οδού στο Κεφαλόβρυσο θα είναι τετράωρος, από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ.

Στον Άγιο Νικόλαο της Βόνιτσας, αντιπροσωπεία των αγροτών  θα χαιρετίσει την απεργιακή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο της Λευκάδας και ακολούθως θα γίνει αποκλεισμός των διοδίων στην υποθαλάσσια σήραγγα του Ακτίου για τέσσερις ώρες, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Τέλος τρίωρος αποκλεισμός της ε.ο. Ναυπάκτου - Ιτέας στην έξοδο της παράκαμψης της Ναυπάκτου από τις 12 μ.μ. μέχρι τις 3 μ.μ. θα υπάρξει από τους αγρότες της Ναυπακτίας - Δωρίδας.

agriniopress.gr

08:49:55

2016-02-04