Απίστευτο: Ο ΣΥΡΙΖΑ Φυτειών ζητά ποσόστωση και για τους μαθητές της περιοχής!

 

Την στιγμή που αυξάνονται οι αντιδράσεις για την πρωτοφανή ευνοϊκή μεταχείριση της οποίας τυγχάνουν οι μαθητές της Γ" Λυκείου σε Μύτικα, Αστακό, Πάλαιρο και Βόνιτσα, που ως γνωστόν εντάσσονται σε ειδική κατηγορία για την είσοδο τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (σ.σ. αν και τα σχολεία αυτά έκλεισαν για δυο μέρες την περίοδο των σεισμών της Λευκάδας!), εξαιτίας της κήρυξης των περιοχών αυτών  ως σεισμόπληκτες, κατατίθενται νια αιτήματα ώστε στο ειδικό καθεστώς να ενταχτούν και άλλες περιοχές!

Χαρακτηριστικό είναι το άρθρο καθηγητή του Λυκείου Αστακού που ναι μεν θέτει θέμα ισονομίας και δικαιοσύνης για να ζητήσει όμως την ένταξη στις ευεργετικές διατάξεις της ρύθμισης των περιοχών των Φυτειών και του Αιτωλικού.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στις Φυτείες, έδωσε στη δημοσιότητα ανακοίνωση, όπου και καταφέρεται κατά του υπουργού Παιδείας επειδή από την ρύθμιση εξαιρέθηκαν οι Φυτείες!

Διαβάστε αναλυτικά:

«Το Λύκειο Αστακού και το Λύκειο του Μύτικα θα πριμοδοτηθούν με επιπλέον αριθμό εισακτέων μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Αιτία της πριμοδότησης αυτής αποτελεί ο σεισμός της Λευκάδας, ο οποίος προξένησε πολλές ζημιές σε σχολικά συγκροτήματα και κατέστησε ιδιαίτερα δυσμενείς τις συνθήκες διδασκαλίας των μαθητευομένων...

Πολλά ερωτήματα αναπάντητα...

ΡΩΤΑΜΕ:

-Γιατί κύριε Φίλη να πριμοδοτηθούν παιδιά που δεν πρέπει και να καπελωθούν μαθητές παιδιά που πέρασαν δυσκολίες;

-Γιατί κύριε Κουρουμπλή, Κύριε Γαλούνη και κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφούσας παράταξης, εξαιρούνται οι μαθητές του Λυκείου Φυτειών;

-Κύριε Κουρουμπλή, Κύριε Γαλούνη, δεν προσφέρονται για πολιτική εκμετάλλευση τα όνειρα των παιδιών.

-Γιατί κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Φυτειών είστε ανύπαρκτοι;»

agriniopress.gr

18:09:13

2016-04-26