Αντίο στον Ανδρέα Καραγκούνη

Παρουσία πολλών επισήμων και πλήθους κόσμου τελέστηκε το μεσημέρι η κηδεία του πρ. βουλευτή και Υφυπουργού Ανδρέα Καραγκούνη που αιφνίδια έφυγε από την ζωή την Κυριακή 26 Μαρτίου

Η νεκρώσιμη ακολουθία του γιατρού και πολιτικού της ΝΔ, εψάλλη  στον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνος, στην γενέτειρα του εκλιπόντος, την Βόνιτσα, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά,  παρουσία επισήμων και πλήθος κόσμου.  Εμφανής η θλίψη στα πρόσωπα της συζύγου και των πέντε γιών του πρώην Υφυπουργού, που έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή, σε ηλικία 68 ετών.

Μεταξύ άλλων παρέστησαν ο πρ. Υφυπουργός Μάριος Σαλμάς, ο πρ. νομάρχης και Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης Θύμιος Σώκος, ο δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός, ο δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Νίκος Σολδάτος, οι πολιτευτές της ΝΔ Γιώργος Παπαναστασίου, Θύμιος Δρόσος, Νίκος Καραπάνος, Ελενα Μάντζιου – Κοτρολού, Λίνα Χατζή, Γ. Μποκα, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι και τέως δήμαρχοι, άλλοι επίσημοι και πλήθος φίλων της οικογένειες του εκλιπόντος.

Επικήδειους εκφώνησαν ο καθηγητής ορθοπεδικής κ. Μουτσόπουλος, ο Κ. Γαλανόπουλος εκ μέρους του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου ενώ έντονη ήταν η συγκίνηση όταν μίλησε εκ μέρους της οικογένειας Καραγκούνη ο πρωτότοκος γιός του, Βελισάρης.
Πλήθος τα στεφάνια από πολιτικούς και φίλους της οικογένειας, που κατέθεσε χρηματικό ποσό στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνος, στην μνήμη του πρώην βουλευτή και Υφυπουργού, που στην συνέχεια τάφηκε στο κοιμητήριο της Βόνιτσας

2012-02-29

agriniopress.gr