Σε κλίμα αισιοδοξίας έγινε η κοπή της πίτας του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Σήμερα, στο Κτίριο της Κεντρικής Διοίκησης του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων στο Αργοστόλι, έγινε η τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2013 από τον Πρόεδρο της Δ.Ε. του Ιδρύματος Καθηγητή Ναπολέοντα Μαραβέγια.
Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Πανοσιολογιότατος Σπυρίδων Πετεινάτος, ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Κεφαλληνίας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήρης Κουρής, ο Αντιδήμαρχος Κεφαλλονιάς κ. Ευάγγελος Κεκάτος, ο πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. κ. Άγγελος Κωνσταντάκης, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κεφαλληνίας κ. Παναγής Καππάτος, ο διοικητής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας κ. Γεώργιος Χωραΐτης, ο διοικητής του Μαντζαβινατείου Νοσοκομείου Ληξουρίου, πολλοί άλλοι εκπρόσωποι φορέων του νησιού, καθώς και ο εκπρόσωπος της εταιρείας Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς Α.Ε. κ. Ευάγγελος Βολτέρας, οι καθηγητές των Τμημάτων του Ιδρύματος, το διοικητικό προσωπικό και πολλοί φοιτητές.
 Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο κ. Μαραβέγιας παρουσίασε τις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με τη συνεργασία του Ιδρύματος με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, όπως και τις εξελίξεις σχετικά με το σχέδιο «Αθηνά» που αφορούν στο Ίδρυμα. Διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να καταργηθεί ούτε το Ίδρυμα ούτε κανένα από τα Τμήματά του και ότι πιθανότατα θα υπάρξουν κάποιες συγχωνεύσεις ομοειδών Τμημάτων με στόχο την ισχυροποίησή τους.
Τον λόγο πήραν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κουρής και ο Αντιδήμαρχος κ. Κεκάτος, οι οποίοι εξέφρασαν την πεποίθησή τους ότι το Ίδρυμα θα παραμείνει και θα ενισχυθεί, ενώ ταυτόχρονα εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις προσπάθειές τους στον Πρόεδρο και τη Διοίκηση του Ιδρύματος.
Παράλληλα, ο κ. Βολτέρας επέδωσε τις πρώτες υποτροφίες «Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς», που συνοδεύονταν από μια επιταγή των 5.000 ευρώ η καθεμία, στους δύο αριστεύσαντες του Β΄ έτους των Τμημάτων της Κεφαλονιάς Αγγελική Μοσχονά και Σπυρίδωνα Κόη, εγκαινιάζοντας έτσι τον θεσμό των χορηγικών υποτροφιών, που έχουν ως υπεύθυνο τον Επιστημονικό Συνεργάτη του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας κ. Κωνσταντίνο Πετράκη.

2013-01-18