Παρίσης: “Παραμένουν τρία Τμήματα ΤΕΙ στην Κεφαλονιά”

Την παραμονή τριών Τμημάτων ΤΕΙ στην Κεφαλονιά, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης-συζήτησης που πραγματοποιείται στα γραφεία της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά.

 Οι Κεφαλονίτες της Αθήνας στηρίζουν το ΤΕΙ

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η παγκεφαλληνιακή συνάντηση –συζήτηση για το θέμα του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η παγκεφαλληνιακή συνάντηση –συζήτηση για το θέμα του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά, στα γραφεία της Αδελφότητας, με την παρουσία εκπροσώπων από διάφορα Σωματεία των Κεφαλλήνων της πρωτεύουσας.

Μεταξύ άλλων το «παρών» δίνουν ο πρώην υπουργός Παιδείας Γεράσιμος Αρσένης, η βουλευτής του Νομού μας Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής, ο δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων Ναπολέων Μαραβέγιας κ.ά.

Αυτή τη στιγμή μιλάει ο πρόεδρος της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά Βαγγέλης Σπαθής, ενώ στο πάνελ παρευρίσκονται ο πρόεδρος της Αδελφότητας Αθηνών κ. Πατρίκιος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αργυρούπολης και Νοτίων Προαστίων κ. Κωνσταντάτος και ο πρόεδρος του Συλλόγου Κηφισιάς και Βορείων Προαστίων κ. Κεκάτος.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Ναπολέων Μαραβέγιας έκανε λόγο για θετική εξέλιξη στο θέμα του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων όπου θα ανακοινωθεί σε λίγο από τον δήμαρχο Κεφαλλονιάς Αλέξανδρο Παρίση.

2013-02-20

e-kefalonia.net