Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία με τη συμμετοχή της σοπράνο Ρόζα Πουλημένου και του βαρύτονου Παντελή Κοντού.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ στο παλαιό φρούριο η συναυλία που διοργάνωσε ο Ροταριανός Όμιλος Κέρκυρας με την Φιλαρμονική Ένωση Καποδίστριας και τη συμμετοχή της σοπράνο Ρόζα Πουλημένου και του βαρύτονου Παντελή Κοντού.
 
Ένα  γλυκό Σεπτεμβριάτικο βραδινό με φόντο τον επιβλητικό ναό του Αγίου Γεωργίου οι συμπολίτες μας και οι επισκέπτες του νησιού απόλαυσαν μια όμορφη μουσική παράσταση από τους Κερκυραίους καλλιτέχνες.

Η συναυλία είχε στόχο την ενίσχυση  του Ροταριανού παγκόσμιου προγράμματος END POLIO NOW, ενός  προγράμματος  που σκοπό έχει τη εξάλειψη της πολιομυελίτιδας από τη Γή.

Επίσημοι καλεσμένοι στην συναυλία ήταν είκοσι μέλη ροταριανών ομίλων από την Ινδία το Πακιστάν και την Αυστραλία που βρίσκονταν στο νησί μας για μια εβδομάδα και συμμετείχαν σε διεθνές τουρνουά κρίκετ που οργάνωσε το Ρόταρυ στην Κέρκυρα.

Κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην Κέρκυρα πραγματοποιήθηκε  αδελφοποίηση του Ροταριανού Ομίλου Κερκύρας με τον Ινδικό Όμιλο Hyderabad-Gachibowli της 3150 Ροταριανής Περιφέρειας και συνυπογράφηκε από τον πρόεδρο του ΡΟ Κερκύρας, Δημήτρη Πιτσινίγκο και τον αντιπρόεδρο του ΡΟ Hyderabad-Gachibowli KR Parthasaraty, η χάρτα που ανοίγει το δρόμο για συνεργασία των δύο ομίλων σε κοινά ανθρωπιστικά προγράμματα στις δύο χώρες.

Ο Ροταριανός Όμιλος Κέρκυρας ευχαριστεί ιδιαίτερα την Φιλαρμονική Ενωση  Καποδίστριας και τον αρχιμουσικό Μιχάλη Μιχαλόπουλο, τους σολίστ Ρόζα Πουλημένου σοπράνο και Παντελή Κοντό βαρύτονο  για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους, την Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων για την παραχώρηση του χώρου και φυσικά το χορηγό της εκδήλωσης την εταιρεία corExpo τους χορηγούς επικοινωνίας life radio και star fm και φυσικά όλους αυτούς που παρακολούθησαν την συναυλία και στήριξαν το  σκοπό του Ροταριανού Ομίλου Κέρκυρας .

2013-09-09