Έμπρακτη στήριξη του Δήμου Ζακύνθου στους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Ζακύνθου και ο Σύλλογος Ξενοδόχων Ζακύνθου στηρίζουν έμπρακτα τους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς και ανακοινώνουν ότι προσφέρουν φιλοξενία για 100 σεισμοπαθείς.
Ο Δήμος Ζακύνθου, παράλληλα διαθέτει όλες τις κοινωνικές δομές του για την υποστήριξη όσων έχουν ανάγκη (κοινωνικό εστιατόριο, κοινωνικοί ξενώνες, κτλ) και ο Σύλλογος Ξενοδόχων ξενοδοχείο 4 αστέρων.
Μέσα στις δύσκολες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες, κρίνεται αναγκαίο να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την στήριξη των πληγέντων. Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ζακύνθου και με την συνεργασία όλων των αρμόδιων φορέων, η Ζάκυνθος θα σταθεί αλληλέγγυα και θα προσφέρει βοήθεια με κάθε εφικτό τρόπο, μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές που προκλήθηκαν από τον εγκέλαδο και να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών της Κεφαλονιάς.

Κεντρικό σύνθημα της καρναβαλικής ποδηλατάδας: «Είμαστε όλοι Ληξουριώτες»!

Μεγάλη εκστρατεία αλληλεγγύης και έμπρακτης στήριξης διοργανώνει ο Δήμος Ζακύνθου για τους σεισμοπαθείς Κεφαλλονίτες. Η Καρναβαλική Ποδηλατάδα που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, θα έχει κεντρικό σύνθημα «Είμαστε όλοι Ληξουριώτες»!
Την Κυριακή το πρωί, πριν την έναρξη της ποδηλατάδας, στην πλατεία Σολωμού θα συγκεντρώνονται τρόφιμα και εμφιαλωμένο νερό για τους σεισμοπαθείς. Καλούνται όλοι οι Ζακυνθινοί να στηρίξουν την δράση και να συνεισφέρουν από το υστέρημά τους.

 

2014-02-04