Φεστιβάλ γαστρονομίας στη Θεσσαλονίκη για 30 ημέρες!

Με βασικό στόχο την ανάδειξη της Θεσσαλονίκης ως γαστρονομικό προορισμό, ο Δήμος Θεσσαλονίκης και ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης διοργανώνουν το Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης (Thessaloniki Food Festival), από 4 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου 2011.

Μέσα από το Φεστιβάλ γεύσεων των τριάντα ημερών, θα αναδειχθεί η πολυδιάστατη γαστρονομική ταυτότητα της πόλης και θα υποστηριχθούν οι ποιοτικοί χώροι εστίασης και τα καταστήματα πώλησης προϊόντων γαστρονομίας της Θεσσαλονίκης. Επίσης το Φεστιβάλ φιλοδοξεί στην ανάδειξη της ποιότητας, ποικιλίας και ιδιαιτερότητας των τοπικών εδεσμάτων και ποτών (οίνων, αλκοολούχων, νερών, αναψυκτικών, αφεψημάτων κλπ.).

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο δήμος Θεσσαλονίκης και ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης προσκαλούν όλους τους φορείς και τις ομάδες που δραστηριοποιούνται στην πόλη σε αντίστοιχους τομείς να συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης και τους καλούν να υποβάλλουν τις προτάσεις τους για τη διοργάνωση και υλοποίηση εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών που θα συμβάλλουν στους παραπάνω σκοπούς. Η φιλοσοφία των δράσεων που θα προταθούν θα πρέπει να συμβάλλει με σύγχρονο και πρωτότυπο τρόπο στο θέμα και το συνολικό όραμα που διαπραγματεύεται το Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης, προβάλλοντας παράλληλα τον χαρακτήρα της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Οι προτάσεις θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011, στην παρακάτω διεύθυνση προσωπικά ή ταχυδρομικά: Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, Εγνατίας 154, Πύλη 1 Helexpo, 54636 Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 279282 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: foodfestival@thessaloniki.grΚάθεερωτήματα:


_ Πλήρη στοιχεία προτείνοντος

_ Τίτλος εκδήλωσης ή δράσης και φορέας υλοποίησης

_ Συνοπτική και αναλυτική περιγραφή της

_ Τεχνικές απαιτήσεις

_ Χώρος διεξαγωγής

_ Ενδεικτικός προϋπολογισμός

_ Φορείς χρηματοδότησης

_ Χρονοδιάγραμμα υλοποίησης

2011-09-12

agelioforos.gr